Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 4 km

Drie gewonden bij ongeluk in Goes

Toegevoegd: 02-08-2008, 22.24 uur
Drie gewonden bij ongeluk in Goes
Door: Roland de Jong
GOES - Bij een eenzijdig ongeluk in Goes zijn zaterdagavond drie personen gewond geraakt.
 
De bestuurder van een personenauto reed door nog onbekende oorzaak rond 19.45 uur tegen een boom op de Europalaan. De Goese brandweer heeft één deur verwijderd om alle slachtoffers op een verantwoorde manier uit de auto te kunnen halen.
 
De gewonden zijn met ambulances naar het ziekenhuis vervoerd. Over de aard en de ernst van hun verwondingen is nog niets bekend.

Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Read (3-8-2008 om 20:51)
Hoe gaat het nu met hun?
Frans (3-8-2008 om 20:36)
Had zeker te veel gezopen nog een geluk dat er niemand onder de auto is gekomen de auto is in ieder geval goed naar de klote
K. (3-8-2008 om 19:37)
Nog maar een paar drempels erbij dan, er liggen er pas 5. Maar er wordt idd veel te hard gereden zowel door auto's als door scooters. Verder beterschap aan ieder.
Roland Visser (3-8-2008 om 19:08)
Ik heb idd de remsporen gezien, die heeft idd geen 30 p/u gereden... Ondanks dat het een geval van "dikke bult etc." is, wil ik ze toch sterkte wensen....
Jo... (3-8-2008 om 18:39)
Ookal ben ik een kind van 12 ik ben ook de laatste tijd best bang hier in Goes Noord door die gastee die keihard rijden Politie + gemeente doen er niks aan. En aan die gang uit Goes-Noord mochten ze ook wel eens wat doen. Ze denke dat ze alles zijn en kunnen maken zijn een stuk of 30 kinderen.
Piet (3-8-2008 om 18:25)
Ook hier in Zeeuwsvlaanderen is het een bende, het ene na het andere ongeval, wegmisbruikers het rijbewijs afpakken, ik heb genoeg rouwende nabestaanden en bloemstukken lans de weg gezien, hardleerse eigenwijze hardrijders!
Cookie-instellingen beheren