Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Drie gewonden bij ongeluk in Goes

Toegevoegd: 02-08-2008, 22.24 uur
Drie gewonden bij ongeluk in Goes
Door: Roland de Jong
GOES - Bij een eenzijdig ongeluk in Goes zijn zaterdagavond drie personen gewond geraakt.
 
De bestuurder van een personenauto reed door nog onbekende oorzaak rond 19.45 uur tegen een boom op de Europalaan. De Goese brandweer heeft één deur verwijderd om alle slachtoffers op een verantwoorde manier uit de auto te kunnen halen.
 
De gewonden zijn met ambulances naar het ziekenhuis vervoerd. Over de aard en de ernst van hun verwondingen is nog niets bekend.

Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Brandweervrouw (4-8-2008 om 13:41)
Tjonge wat een toeschouwers, hebben jullie het allemaal goed kunnen zien? en zeker niet in de weg gelopen? hoe zou u het vinden als iedereen fotos staat te maken van jou ongeluk Het is de bedoeling dat deze hulpverleners in een straal van minstens 10 meter hun werk moeten kunnen doen, denk na!!!!
David (4-8-2008 om 11:52)
Citaat uit de PZC: De 27-jarige bestuurder uit Kapelle verloor bij het nemen van een bocht de macht over het stuur. Het bleek dat hij onder invloed van alcohol had gereden.
Ik (4-8-2008 om 09:18)
Waren zeker bezopen of onder invloed van iets anders gelukkig waren ze alleen zelf gewond.
De la Gruz (4-8-2008 om 07:43)
Gelukkig geen spelende kinderen op dat moment. De gemeente weet dat er hard gereden wordt. Suggestie: plaats een camera.
G.S. Oosterwolde (3-8-2008 om 22:39)
Als men denkt dat er niet te hard is gereden, dan heb ik m'n grote twijfels daar over. Als ik zo is naar de foto's kijk kan het gewoon niet anders dat het wel geval is. Het dan erg jammer dat er regelmatig toch nog te hard wordt gereden op deze weg.
Bewoner (3-8-2008 om 20:56)
Niet alleen in die straat wordT te hard gereden. Geheel Goes-Noord wordt geracet. Zebras alles wordt over het hoofd gezien. Gemeente doet niks. Politie zie je hier niet. Afnemen dat rijbewijs schandalig dit. Je kind zal er fietsen of lopen pfffff...
Cookie-instellingen beheren