Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Schade bij Frontale botsing in Terneuzen

Toegevoegd: 03-09-2008, 08.36 uur
Door: Roland de Jong
TERNEUZEN - Op de Zuidlandstraat in Terneuzen zijn dinsdagavond twee auto's frontaal met elkaar in botsing gekomen.


Het ongeluk vond rond 19.00 uur plaats toen een 20-jarige automobiliste uit Terneuzen over de Zuidlandstraat reed. Ze was een verkeersremmende wegversmalling al half gepasseerd toen haar een auto tegemoet kwam rijden.

De Terneuzense trachtte nog te remmen maar schoof door en botste frontaal op de tegemoetkomende auto, welke werd bestuurd door een 85-jarige Terneuzenaar. 
 
Bij het ongeval raakte niemand gewond.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
PeterB (3-9-2008 om 22:56)
Ze moeten gewoon die troep (wegversmallingen) van de weg afhalen dan gebeuren er veel minder ongelukken. er word nergens zo hard gereden als daar om er het eerst te zijn.
Dolf (3-9-2008 om 22:03)
Het zijn toch verkeersremmende maatregelen? Nou dat is hier toch precies gebeurd? Meestal zijn het ondingen, de brutaalste neemt gewoon voorrang en er wordt ook vaak flink hard gereden om een ander nog net voor te zijn.
Km (3-9-2008 om 21:48)
Ik denk dat deze aanrijding meer te maken heeft met de situatie ter plaatse als de leeftijd van de bestuurders : de zgn verkeersremmers dagen uit tot racen wie er het eerste is. Wanneer gebeurt hier het volgende ongeluk ? Morgen ?
Leen (3-9-2008 om 18:36)
Iedereen maakt wel eens een foutje toch? Ik ken die man. Ik weet zeker dat veel jongere mensen ervoor zouden tekenen om op 65 jarige leeftijd nog zo goed zouden zijn als die man op 85!
Tholenaar (3-9-2008 om 17:27)
Hallo Frank, zie eerst maar eens 85 te worden, ze willen nu al dat je door werkt tot je 67 ste, straks moet nog door werken tot je 85 ste, hoe moet je dan naar je werk, met een zorg taxi of zo. niet te vlug oordelen dus. het beste voor iedereen die na zijn 65 ste nog mag rijden met een wagen.
K 23 (3-9-2008 om 16:52)
Ronald er word ook niet gesteld dat ouderen roekeloos rijden maar er word gesteld dat het gezichtsveld en reactievermogen afneemt. en niet alle jongeren rijden als gekken, zelf rijd je vast ook wel eens te hard en moet je vol in de remmen voor een opa die b.v.60 rijd waar100 is toegestaan.
Cookie-instellingen beheren