Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Schade bij Frontale botsing in Terneuzen

Toegevoegd: 03-09-2008, 08.36 uur
Door: Roland de Jong
TERNEUZEN - Op de Zuidlandstraat in Terneuzen zijn dinsdagavond twee auto's frontaal met elkaar in botsing gekomen.


Het ongeluk vond rond 19.00 uur plaats toen een 20-jarige automobiliste uit Terneuzen over de Zuidlandstraat reed. Ze was een verkeersremmende wegversmalling al half gepasseerd toen haar een auto tegemoet kwam rijden.

De Terneuzense trachtte nog te remmen maar schoof door en botste frontaal op de tegemoetkomende auto, welke werd bestuurd door een 85-jarige Terneuzenaar. 
 
Bij het ongeval raakte niemand gewond.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Nick (3-9-2008 om 14:40)
Ik ben het helemaal met Frank eens. Het gaat er niet om of je jong of oud bent. Feit is als je ouder (bejaard) bent je reatievermogen en zicht simpelweg verslechterd. Dit is gewoon gevaarlijk. Neemt niet weg dat jonge wegpiraten natuurlijk ook gewoon aangepakt moeen worden.
Frans (3-9-2008 om 14:39)
Ben het volledig met Ronald eens: geen leeftijdsdiscriminatie!Er zijn ook genoeg jongeren die ik op de weg liefst niet tegenkom.Tussen alle koren zit kaf.Ik ben een zeventiger en nog nooit iets door eigen schuld veroorzaakt alhoewel ik een pittige rijder ben.
Guus (3-9-2008 om 13:22)
Waarom zou iemand van 85 jaar,mits goedgekeurd, geen auto kunnen rijden?. Ook met zulke weggebruikers moeten wij rekening houden. Feit is dat de jongeren de meeste ongelukken veroorzaken. Die wegversmallingen zijn ook ondingen. Daar gebeuren vaker bijna-ongelukken.
Ronald (3-9-2008 om 13:05)
Sorry Frank, Dit is een wat domme reaktie. Leeftijd heeft niets met met goed autorijden te maken. Persoonlijk kom ik meer idiote jongeren tegen in de auto dan slecht rijdende ouderen. Die wegversmallingen zijn overigens echt duidelijk. Ik denk dat daar de oorzaak ligt..
Herman (3-9-2008 om 12:53)
Deze verkeersremmers zijn mijns inziens bedoeld om snelheid te minderen, om de voetgangers een veilige manier van oversteken te bezorgen. Bij deze remmers zit je in plaats van op voetgangers, meer op tegenliggers te letten!! Gevaarlijk dus voor voetgangers en dus ook voor tegenliggers!!!
Snarf (3-9-2008 om 12:25)
Deze verkeersremmers zijn ook levengevaarlijk, meestal is hier het recht van de sterkste, wie brutaal is neemt gewoon voorrang, met bovenstaande gevolgen, en dit heeft niets met leeftijd te maken volgens mij. Gewoon weghalen die onveilige dingen!!
Cookie-instellingen beheren