Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Schade bij Frontale botsing in Terneuzen

Toegevoegd: 03-09-2008, 08.36 uur
Door: Roland de Jong
TERNEUZEN - Op de Zuidlandstraat in Terneuzen zijn dinsdagavond twee auto's frontaal met elkaar in botsing gekomen.


Het ongeluk vond rond 19.00 uur plaats toen een 20-jarige automobiliste uit Terneuzen over de Zuidlandstraat reed. Ze was een verkeersremmende wegversmalling al half gepasseerd toen haar een auto tegemoet kwam rijden.

De Terneuzense trachtte nog te remmen maar schoof door en botste frontaal op de tegemoetkomende auto, welke werd bestuurd door een 85-jarige Terneuzenaar. 
 
Bij het ongeval raakte niemand gewond.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Km (3-9-2008 om 12:05)
Mag iemand op die leeftijd nog een beetje zelfstandig zijn ? Ik denk dat iemand toch zelf kan beslissen of men nog voldoende reactievermogen heeft om achter het stuur te kruipen. Wat denk je van de jeugd die op de Zuidland/Serlippenstraat racet om als eerste bij de zgn verkeersremmers te passeren !
Weg gebruiker (3-9-2008 om 11:14)
Inderdaad reuzegevaarlijk, 20 jaar is nog veel te jong om een auto te mogen besturen, dat is midden in de groep waar de grootste klappen vallen. Toch jammer dat mensen direct een oudere leeftijd als referentiepunt nemen voor verkeersslachtoffers. Gelukkig geen gewonden zeg ik maar.
Oc (3-9-2008 om 10:25)
Ik rijd dagelijks over die weg en het is inderdaad goed overzichtelijk, je kunt je voorrang niet zomaar nemen. Al denken sommige bestuurders dat de weg van hun is, wees een heer [of vr] in het verkeer
Frans (3-9-2008 om 09:35)
Wil je niet aan leeftijdsdiscriminatie doen en generaliseren!!Ieder individu is anders.Ik ken ook veel jongere lieden die ik liever niet rijdend in het verkeer ontmoet.
XXx (3-9-2008 om 09:29)
We spreken jou nog wel als je ook die leeftijd hebt, en je aangewezen bent op je autootje om van A naar B te komen. Ouderen moeten bovendien gekeurd worden. Niet iedereen over 1 kam scheren.
Bob (3-9-2008 om 09:26)
Kun je op je 20e wel al fatsoenlijk rijden dan? Die jonge gasten zijn ook meer dan eens Levensgevaarlijk. Voor het zelfde geld heeft de brave man met z'n 85 jaar zich netjes aan de regels gehouden en was de 20 jarige wel overmoedig.
Cookie-instellingen beheren