Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
15 files van totaal 45 km

Politie lost beroving Souburgs meisje op

Toegevoegd: 03-09-2008, 13.46 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - De politie heeft de beroving van een 17-jarig meisje uit Oost-Souburg definitief opgelost.


Drie 15-jarige jongens uit Oost-Souburg hebben bekend het meisje op 19 augustus te hebben beroofd van haar GSM. Het meisje fietste op de bewuste avond rond 23.45 uur door de Lekstraat in haar woonplaats toen zij door de jongens werd tegengehouden.

Onder bedreiging van een op een vuurwapen gelijkend voorwerp werd haar GSM afgepakt. Uit het onderzoek bleek dat de jongens haar hadden bedreigd met een bolletjespistool. Eén van de drie kon op 26 augustus worden aangehouden. Hij zit in een jeugdinrichting. De andere jongens konden maandag worden aangehouden. Ze zijn vanmiddag voorgeleid. De twee zitten inmiddels in Torentijd.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
John (3-9-2008 om 16:58)
Kijk dit is weer eens positief nieuws over de politie! Goede actie politie!!
Natascha (3-9-2008 om 16:53)
Goed gedaan, laat ze nog maar een poosje zitten, dan leren ze het misschien een keertje. De straf voor dit tuig kan niet hoog genoeg zijn.
Nance (3-9-2008 om 16:40)
Dezelfde daders als in de frietzaak met hun bolletjes pistool..ik ben blij dat ze gestraft worden kan dat meisje gaan verwerken
Herman (3-9-2008 om 16:16)
Kijk, Goed werk politie. Mag ook een keer gezegd worden! Meestal lopen we met z'n allen alleen te zeiken over het optreden van de politie maar dit is inderdaad BOEVEN VANGEN!!! Keihard straffen die gasten!!!
Een souburger (3-9-2008 om 15:34)
Prima werk van de politie. Meer politie laten rondlopen in ons dorp, is veel tuig in ons dorp.
Jojo (3-9-2008 om 15:13)
Mooi sluit ze maar heel lang op .Laat ze het maar voelen wat ze dat meisje hebben aan gedaan,
Cookie-instellingen beheren