Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Politie lost beroving Souburgs meisje op

Toegevoegd: 03-09-2008, 13.46 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - De politie heeft de beroving van een 17-jarig meisje uit Oost-Souburg definitief opgelost.


Drie 15-jarige jongens uit Oost-Souburg hebben bekend het meisje op 19 augustus te hebben beroofd van haar GSM. Het meisje fietste op de bewuste avond rond 23.45 uur door de Lekstraat in haar woonplaats toen zij door de jongens werd tegengehouden.

Onder bedreiging van een op een vuurwapen gelijkend voorwerp werd haar GSM afgepakt. Uit het onderzoek bleek dat de jongens haar hadden bedreigd met een bolletjespistool. Eén van de drie kon op 26 augustus worden aangehouden. Hij zit in een jeugdinrichting. De andere jongens konden maandag worden aangehouden. Ze zijn vanmiddag voorgeleid. De twee zitten inmiddels in Torentijd.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Mimi (4-9-2008 om 09:52)
@Een van de moeders (4-9-2008 om 09:08 uur): Ook voor u veel sterkte, hoop dat u uw zoon weer op 'het goede pad' krijgt.
Natascha (4-9-2008 om 09:43)
Hoi 'een van de moeders', jij hebt je best gedaan om je kind zo goed mogelijk op te voeden maar daarbij heb je niet alles in de hand. Ik hoop dat je niet scheef wordt aangekeken hierdoor. Ook sterkte voor het slachtoffer. Kan je nu niks meer zeggen of doen op straat?
Een van de moeders (4-9-2008 om 09:08)
Als moeder van een van de jongens veracht en betreur ik deze zaak enorm,ons medeleven gaat uit naar het slachtoffer en haar familie. Zijn hier pas komen wonen, was blij dat hij vrienden had. Is weldegelijk opgevoed! Echter, houdt van hem maar is mijn respect en vertrouwen kwijt. Het spijt mij zo!
Huppel (4-9-2008 om 07:25)
Heel goed gedaan van de politie!..15 jaar is een leeftijd dat je weet wat je doet..flink straffen, anders gaat dit wel zeker de verkeerde kant op met die gasten..
Jan P (3-9-2008 om 23:28)
Nee hoor het zijn niet dezelfde jongens. Alles komt overeen met de frietzaak, leeftijd, nep pistool. Maar nee het zijn niet dezelfde. Hoeveel tuig woont er dan in Souburg, toch niet zoveel hoop ik?!
Kees (3-9-2008 om 21:59)
Zouden beter elektronische huisarrest krijgen en dan een goede opvoeding door de ouders genieten, dan in de "gevangenis" zitten.
Cookie-instellingen beheren