Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Politie lost beroving Souburgs meisje op

Toegevoegd: 03-09-2008, 13.46 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - De politie heeft de beroving van een 17-jarig meisje uit Oost-Souburg definitief opgelost.


Drie 15-jarige jongens uit Oost-Souburg hebben bekend het meisje op 19 augustus te hebben beroofd van haar GSM. Het meisje fietste op de bewuste avond rond 23.45 uur door de Lekstraat in haar woonplaats toen zij door de jongens werd tegengehouden.

Onder bedreiging van een op een vuurwapen gelijkend voorwerp werd haar GSM afgepakt. Uit het onderzoek bleek dat de jongens haar hadden bedreigd met een bolletjespistool. Eén van de drie kon op 26 augustus worden aangehouden. Hij zit in een jeugdinrichting. De andere jongens konden maandag worden aangehouden. Ze zijn vanmiddag voorgeleid. De twee zitten inmiddels in Torentijd.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Vader van het slachtoffer (4-9-2008 om 22:37)
Allereerst bedankt voor alle betuigingen. De daders weten niet wat mijn dochter is aangedaan, dit gun je niemand. Hoop zelf dat ze flink worden gestraft, maar dat lijkt me wel logisch. Ze moeten het zelf eens meemaken. En voor de ouders zou ik zeggen een kwestie van opvoeden ook al zijn het pubers.
Jopie (4-9-2008 om 18:16)
Laat de daders alle schade, inclusief kosten psychologische hulp aan slachtoffer betalen, strafrechtelijk vervolgen en celsteraf geven, geen slappe taakstraf a.u.b!
Kees (4-9-2008 om 16:59)
Ik heb met verwondering het stukje van die moeder gelezen ik wardeer het dat ze zoiets schrijfd het is en blijft je kind waar het om gaat ik wens u dan ook sterkte met alles in het verdere want je kunt niet altijd weten waar je kinderen uithangen.
Moeder van een van de daders (4-9-2008 om 15:40)
Dank u wel, de reactie's doen ons goed. De schaamte is zo groot en weten ons geen raad met deze situatie. Als we ook maar enig vermoeden zouden hebben gehad dat hij hier aan mee zou kunnen doen hadden we al lang maatregelen genomen. Maar voorop staat het welzijn van het slachtoffer, niet het onze.
Wouter (4-9-2008 om 12:06)
Aan een van de moeders; erg veel respect voor uw reactie en weinig respect voor de meeste reacties hier. Ik keur beslist niet goed wat er gebeurd is, maar als vader van een 17-jarige weet ik dat je niet alles in de hand hebt ook al wil je nog zo graag.
Rinus (4-9-2008 om 09:58)
@DON: Voor meer blauw op straat moet je bij de overheid zijn niet bij de politie. Kritiek geven is zo makkelijk
Cookie-instellingen beheren