Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Politie lost beroving Souburgs meisje op

Toegevoegd: 03-09-2008, 13.46 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - De politie heeft de beroving van een 17-jarig meisje uit Oost-Souburg definitief opgelost.


Drie 15-jarige jongens uit Oost-Souburg hebben bekend het meisje op 19 augustus te hebben beroofd van haar GSM. Het meisje fietste op de bewuste avond rond 23.45 uur door de Lekstraat in haar woonplaats toen zij door de jongens werd tegengehouden.

Onder bedreiging van een op een vuurwapen gelijkend voorwerp werd haar GSM afgepakt. Uit het onderzoek bleek dat de jongens haar hadden bedreigd met een bolletjespistool. Eén van de drie kon op 26 augustus worden aangehouden. Hij zit in een jeugdinrichting. De andere jongens konden maandag worden aangehouden. Ze zijn vanmiddag voorgeleid. De twee zitten inmiddels in Torentijd.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Maurits (3-9-2008 om 14:38)
Kijk eens aan! Vaak komen ze negatief in beeld, maar in dit geval: politie proficiat!
Jan P (3-9-2008 om 14:27)
Dat was niet zo lastig op te lossen denk ik, toen het bericht verscheen dat er een groep met een nep pistool was opgepakt. Voor mij is het in ieder geval geen verassing. Nu de gastjes even opvoeden in gevangenis of inrichting etc. En het meisje een nieuwe telefoon laten uitzoeken, op hun kosten.
Paul (3-9-2008 om 14:16)
En nu een flinke straf geven zodat ze dit nooit meer in hun stomme kop halen. Dit zijn anders de toekomstige criminelen.
Cookie-instellingen beheren