Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Politie lost beroving Souburgs meisje op

Toegevoegd: 03-09-2008, 13.46 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - De politie heeft de beroving van een 17-jarig meisje uit Oost-Souburg definitief opgelost.


Drie 15-jarige jongens uit Oost-Souburg hebben bekend het meisje op 19 augustus te hebben beroofd van haar GSM. Het meisje fietste op de bewuste avond rond 23.45 uur door de Lekstraat in haar woonplaats toen zij door de jongens werd tegengehouden.

Onder bedreiging van een op een vuurwapen gelijkend voorwerp werd haar GSM afgepakt. Uit het onderzoek bleek dat de jongens haar hadden bedreigd met een bolletjespistool. Eén van de drie kon op 26 augustus worden aangehouden. Hij zit in een jeugdinrichting. De andere jongens konden maandag worden aangehouden. Ze zijn vanmiddag voorgeleid. De twee zitten inmiddels in Torentijd.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Fred (5-9-2008 om 11:57)
Los van wat de daders voor straf zullen krijgen, er zijn in de zaak vele slachtoffers. Het slachtoffer zelf, haar ouders maar ook de ouders van de daders zelf. Het zal je kind maar wezen die zoiets overkomt, maar het zal ook maar je kind zijn die zoiets veroorzaakt heeft.
Moeder van het slachtoffer (5-9-2008 om 09:44)
Voor de moeders begint nog een moeilijke weg en daarbij wensen wij hun heel veel sterkte. Wij hopen dat de daders gestraft zullen worden op een manier die hen ervan zal overtuigen dat wat ze gedaan hebben absoluut niet door de beugel kan. Wij gaan het nu afsluiten.
Moeder van het slachtoffer (5-9-2008 om 09:42)
Met het slachtoffer gaat het redelijk. Wij waarderen en vinden het knap dat inmiddels de moeders van de daders met ons contact hebben opgenomen.
Moeder dader (5-9-2008 om 09:12)
Begrijp de woede ,en hij mocht ook niet zo laat naar buiten,en het spreekt voor zich dat wij verantwoordelijk zijn ,kunnen het verdriet niet wegnemen,hoe graag we dat ook willen,en zeker verdient hij een goede straf,had niet weg moeten lopen toen het gebeurde maar dit meisje moeten helpen.
Moeder van pubers (5-9-2008 om 07:48)
Heb het met alle betrokken ouders enorm te doen.. Natuurlijk weet je niet altijd wat je puber doet, ze gaan graag hun eigen gang met vrienden die je vaak niet eens goed kent. Maar wees ook reeël: Op een doordeweekse dag om 23.45 nog buiten als je 15 bent?
An (4-9-2008 om 23:28)
Heel veel respect voor die moeder van 1 van die daders.We zijn allemaal jong geweest en hebben allemaal wel iets gedaan wat niet deugde.Het is niet goed te keuren maar laat hem niet vallen, hij heeft uw liefde nu hard nodig om later niet weer de fout in te gaan!
Cookie-instellingen beheren