Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

School ontruimd na brand in wc

Toegevoegd: 12-02-2009, 13.09 uur
School ontruimd na brand in wc
Door: Manfred Berrevoets
TERNEUZEN - Het Zeldenrust-Steenlandcollege aan de Zeldenrustlaan in Terneuzen is donderdagmiddag ontruimd na een brand in de toiletten.

De brand werd even na half één ontdekt in de herentoiletten en is door omstanders geblust. De brandweer is ingezet om de controleren of het vuur volledig was gedoofd. Met behulp van een warmtebeeldcamera is gekeken of de brand zich niet via het systeemplafond had verspreid.


De school is na het ontdekken van de brand gelijk ontruimd. De leerlingen hebben voor de rest van de dag vrij gekregen. Stichting Salvage is ingeschakeld om de schade te beoordelen.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
J. (12-2-2009 om 20:45)
Oefening niet helpen? Deze moeten zeker eens per jaar gehouden worden. Voor een ieders veiligheid, maar daar gaan ze op deze school laks mee om. Zijn er ook BHV ers. daar???
Jolinda H4C (12-2-2009 om 19:29)
Op mijn basisschool wat dus niet erg groot is hadden we paar keer per jaar oefening. In die 5 jaar dat ik op het ZSC zit heb ik nog nooit een oefening gehad en dit is toch een school met ruim 2000 leerlingen. Ik vind het Beschamend!! Misschien gaan ze nu eens nadenken! Beter laat als nooit.
Jolinda (H4A) (12-2-2009 om 19:26)
Het alarm gaat vaker af en ik had al gemerkt dat niemand weet wat hij/zij moet doen. Slechte zaak! Daarbij komt dat de deuren in de aula niet open gingen en dat iedereen langs 1 smalle deur moest.. Nog slechter. ook kwam er niemand zeggen dat we naar buiten moeten, dat hoorde ik van vrienden.
Nadine(H2B) (12-2-2009 om 17:35)
Wij stonden gewoon te eten ging het alarm af wij zeiden al oow vast weer vals alarm! Daphne zei nog: ik zie ons al staan, slaan de vlammen uit het dak staan we hier gewoon!!(dat komt er van als het altijd vals is). We hadden het vet koud. Samantha had korte mouwen.. We hadden geen Franse toets:D
Jorinda (V2A) (12-2-2009 om 17:33)
Dat zou ook wel eens leuk geweest jah Kirsten :p maar ja.. das ook nie altijd even leuk. Toen het alarm voor het eerst ging bleef iedereen vet op zijn gemakje staan. toen ze zeiden dat we naar buite moeste ging kirsten met dr papje op het gemak naar buite.. :p da von k egt melig
(v2b) (12-2-2009 om 16:59)
De begeleiding van de leraren was goed genoeg om ons veilig buiten te krijgen. die oefeningen gaan toch niet helpen.
Cookie-instellingen beheren