Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 24 km

School ontruimd na brand in wc

Toegevoegd: 12-02-2009, 13.09 uur
School ontruimd na brand in wc
Door: Manfred Berrevoets
TERNEUZEN - Het Zeldenrust-Steenlandcollege aan de Zeldenrustlaan in Terneuzen is donderdagmiddag ontruimd na een brand in de toiletten.

De brand werd even na half één ontdekt in de herentoiletten en is door omstanders geblust. De brandweer is ingezet om de controleren of het vuur volledig was gedoofd. Met behulp van een warmtebeeldcamera is gekeken of de brand zich niet via het systeemplafond had verspreid.


De school is na het ontdekken van de brand gelijk ontruimd. De leerlingen hebben voor de rest van de dag vrij gekregen. Stichting Salvage is ingeschakeld om de schade te beoordelen.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Samantha H2b (12-2-2009 om 15:40)
Echt te melig :p. Lekker geen toetsen maar ik had het wel koud hoor buiten in me t-shirtje :p
Demi$ v2a (12-2-2009 om 15:30)
Iedereen zat gewoon te chille , piep piep piep gaat dat piiieeeeeeeeeeep ding af, eerst dachten we loos alarm, maar dat was het dus niet,
Iemand (12-2-2009 om 15:27)
Huust gaat het brand alarm af, ik d8 eerst dat het loos alarm was, want het was weer uitgegaan. ik stond weer bij mijn kluisje toen ik 2 schoon maaksters weg zag renne , toen wist ik dit is niet oke, jammer dat we morge weer naar school moeten, beter hadden we morgen geen school. !!!
Melissa ( V2a ) (12-2-2009 om 15:17)
Ik dacht dat het gewoon een grapje was dus ik bleef gewoon staan. Ik zag Henk wel rennen maar ik dacht dat het loos alarm was. Toen hoorde ik dat we naar buiten moesten en toen ben ik ook maar gegaan.Mr. Schollaert zei dat het op de B1 was. En daarna hoorde ik ook dat het op de B1 de jongenswc was.
Nikki (12-2-2009 om 15:15)
Omdat er nooit oefeningen zijn wist niemand eigenlijk wat ze moesten doen. gelukkig is iedereen weer heelhuids buiten gekomen. Enuh..henk,je staat leuk op de foto!!!
Nikki (12-2-2009 om 15:11)
Omdat er eigenlijk nooit oefeningen gehouden worden wist niemand wat ze nou precies moesten doen. Gelukkig is iedereen weer heelhuids buiten gekomen. enuh...Henk, je staat leuk op de foto hoor!!
Cookie-instellingen beheren