Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

School ontruimd na brand in wc

Toegevoegd: 12-02-2009, 13.09 uur
School ontruimd na brand in wc
Door: Manfred Berrevoets
TERNEUZEN - Het Zeldenrust-Steenlandcollege aan de Zeldenrustlaan in Terneuzen is donderdagmiddag ontruimd na een brand in de toiletten.

De brand werd even na half één ontdekt in de herentoiletten en is door omstanders geblust. De brandweer is ingezet om de controleren of het vuur volledig was gedoofd. Met behulp van een warmtebeeldcamera is gekeken of de brand zich niet via het systeemplafond had verspreid.


De school is na het ontdekken van de brand gelijk ontruimd. De leerlingen hebben voor de rest van de dag vrij gekregen. Stichting Salvage is ingeschakeld om de schade te beoordelen.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Anoniempje (12-2-2009 om 16:52)
Vet cool man, brand in school en lekker vroeg naar huis. Eerst was ik gewoon rustig, maar toen dacht ik bij mezelf dat is niet goed en heb maar gouw me jas gepakt.
OudleerlingZSC (12-2-2009 om 16:50)
Oei oei ,, In alle jaren dat ik op het ZSC gezeten heb, is er nooit ECHT brand geweest, vaak ging het alarm af en bleek het loosalarm te zijn. Ook dit keer dachten veel kinderen dat het niets was. Laat dit een les zijn, om toch de leeringen eens goed voor te bereiden wanneer er een echte brand is.
Glenda (12-2-2009 om 16:32)
Dat niemand naar buiten gaat met een alarm is een slecht teken. Iedereen dacht dus dat het WEER een vals alarm was. Dan wordt het eens echt tijd dat alles wordt nagekeken. Van techniek tot begeleiding van ontruiming, want daar rammelt het aan alle kanten. En dit voor de veiligheid van iedereen.
Kirsten (H2B) (12-2-2009 om 16:29)
Toch, maar goed dat ik je dan tog mijn vest nog heb gegeven eey samantha! nja., beter de wc dan heel de school (alhoewel is een weekje zonder sgool ook nie erg)
Useless (12-2-2009 om 16:12)
Als je henk ziet rennen dan weet je het wel dan is het niet goed!!
Melissa V2a (12-2-2009 om 15:53)
Idd Demis :P! Ik dacht dat het gwn loos alarm was. Maar toen zag ik jou lopen en ik hoorde ook iedereen zeggen '' ja we moeten naar buiten '' ! Groetjess aan V2
Cookie-instellingen beheren