Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

School ontruimd na brand in wc

Toegevoegd: 12-02-2009, 13.09 uur
School ontruimd na brand in wc
Door: Manfred Berrevoets
TERNEUZEN - Het Zeldenrust-Steenlandcollege aan de Zeldenrustlaan in Terneuzen is donderdagmiddag ontruimd na een brand in de toiletten.

De brand werd even na half één ontdekt in de herentoiletten en is door omstanders geblust. De brandweer is ingezet om de controleren of het vuur volledig was gedoofd. Met behulp van een warmtebeeldcamera is gekeken of de brand zich niet via het systeemplafond had verspreid.


De school is na het ontdekken van de brand gelijk ontruimd. De leerlingen hebben voor de rest van de dag vrij gekregen. Stichting Salvage is ingeschakeld om de schade te beoordelen.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Kirsten (h2b) (12-2-2009 om 14:23)
Nja., Misschien is het is een idee om wat oefeningen te doen. Nu wist niemand wat ie moest doen..
Natas (12-2-2009 om 14:23)
Er zouden eens oefeningen gehouden moeten worden.Ik zat in de C-toren en iedereen bleef eerst zitten.Toen ik in de B kwam zag ik pas leraren staan waarvan we naar buiten moesten.k dacht eerst 't is weer eens loosalarm.Gelukkig was 't pauze en was iedereen al benede,en 't was maar een klein brandje.
Shannon (m4b) (12-2-2009 om 14:08)
Dat brandalarm is gelukkig ook al niet zo vaak afgegaan.. Dus daarom reageert er gewoon niemand en blijft iedereen lekker doorpraten. Loop je ook eens rustig naar buiten. Zie je daar al die mensen staan. Het leek net op de staking van vorig jaar.. maar dan drukker :D En toen mochten we naar huis.
Eline h2c (12-2-2009 om 14:08)
Idd kirsten :P we dachten allemaal dat het een grap was ofzo.. mr. boone en mevr. kielman stonden gewoon op het dak te lachen ! :| fijne verjaardag mevr. kielman! xD gingen alle leraren beetje de ramen open zetten! :| dat doe je toch niet bij brand? komt er alleen nog maar meer brand!
Hallo (12-2-2009 om 14:05)
Er was brand op school. Zat ik net lekker mijn boterhammen te vernutigen, ging het alarm af. Moesten we naar buiten en maar afwachten in de kou!
Florian(H2A) (12-2-2009 om 14:02)
Na 5 min ongeveer, zijn wij maar naar buiten gelopen en hebben pas bij de deuren leraren gezien enzo, en nu is het eindelijk eens brand op school en niemand wist wat ie moest doen.. mijn zus zit nu 5 jaar op ZSC en in 5 jaar geen een oefening!!! vind ik slordig eigenlijk.. DUS ZSC!! OEFENINGEN!!!!
Cookie-instellingen beheren