Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 6 km

Grote controle recreatieverkeer

Toegevoegd: 31-05-2009, 16.10 uur
Door: Roland de Jong
BRUINISSE - De politie heeft vrijdag op de Grevelingendam samen met de Belastingdienst en de Douane een recreatieverkeerscontrole gehouden.


Nabij Bruinisse werden tussen 15.00 en 21.30 uur onder meer boetes uitgedeeld voor het niet kunnen tonen van het rijbewijs, het rijden zonder rijbewijs, het ontbreken van een (goede) losbreekreminrichting en het rijden zonder gordel.

Er waren ook mensen die geen geldige APK meer hadden en ook waren er waren niet alle voertuigen voorzien van opzetspiegels en werkende remlichten bij aanhangers. Verder waren er overbeladen aanhangwagens en probeerde iemand een te zware aanhangwagen te trekken.

Tijdens de controle werd ook gecontroleerd op het gebruik van rode diesel en het niet hebben voldaan van de BPM. Hierbij werden geen overtredingen geconstateerd.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Danny (1-6-2009 om 11:20)
@ peter: volledig met je eens !! Wij als ondernemer,afhankelijk van het toerisme hebben hier wel degelijk last van.
Ondernemer (1-6-2009 om 10:41)
"Geweldige Aktie".. Hebben deze mensen eerst in de file gestaan worden dan aan de kant gezet, komen ze op het eiland zijin de parkeerplaatsen vol. Zetten de auto"s vervolgens ergens in de berm, dan komen die afgekeurden van controle en toezicht die er dan vervolgens weer een bon op duwen.
Dara (1-6-2009 om 10:14)
De meeste weten het weer goed te vertellen (zoals altijd) maar weten de meeste ook hoe goed het voelt om een dissel van een caravan op zijn pas gepoetste auto zien af te komen?en wat de ravage is daarna? Laat ze zeker controleren op die volgeladen caravans en degelijke keuringen.
Peterdw. (1-6-2009 om 09:34)
Volgens jaar lekker naar Limburg, Friesland, noem maar op, maar nooit meer naar dat Zeeland! Controleren op rode diesel? Laat me niet lachen zeg!
Ronald (1-6-2009 om 08:19)
Prima actie,niet zo heel lang geleden is er op de Grevelingendam een paardentrailer en aanhanger los geschoten. Je weet als je met een auto gaat rijden zonder APK dat je een risico loopt. Ik moet me ook aan de regels houden en breng niet onnodig anderen in gevaar. Je zal het gevaarte aan zien komen
Peter (1-6-2009 om 08:13)
"IK" heeft het helemaal mis, moet zeker niet leven van toerisme of woont niet in zeeland? Kom je een keer naar zeeland en staan er een paar overijverige helden agentje te spelen. Ga zo door in onze gastvrije provincie, Het is geen recessie en we hebben er hier in het toerisme helemaal geen last van
Cookie-instellingen beheren