Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Grote controle recreatieverkeer

Toegevoegd: 31-05-2009, 16.10 uur
Door: Roland de Jong
BRUINISSE - De politie heeft vrijdag op de Grevelingendam samen met de Belastingdienst en de Douane een recreatieverkeerscontrole gehouden.


Nabij Bruinisse werden tussen 15.00 en 21.30 uur onder meer boetes uitgedeeld voor het niet kunnen tonen van het rijbewijs, het rijden zonder rijbewijs, het ontbreken van een (goede) losbreekreminrichting en het rijden zonder gordel.

Er waren ook mensen die geen geldige APK meer hadden en ook waren er waren niet alle voertuigen voorzien van opzetspiegels en werkende remlichten bij aanhangers. Verder waren er overbeladen aanhangwagens en probeerde iemand een te zware aanhangwagen te trekken.

Tijdens de controle werd ook gecontroleerd op het gebruik van rode diesel en het niet hebben voldaan van de BPM. Hierbij werden geen overtredingen geconstateerd.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Peter Wolf (31-5-2009 om 21:20)
Welkom in Zeeland! Hier leeft meer dan de halve bevolking van het toerisme dus de Belastingdienst, Politie en andere overheidsdiensten willen graag onze broodwinning ter ziele helpen!
Arend (31-5-2009 om 21:17)
Zeer goed! Een ieder behoort zicht aan de regels te houden, ook in deze, z.g. crisistijd.
Gestoordeaap (31-5-2009 om 21:12)
Helemaal eens de instanties moeten richten op meer rood rijders en mensen die te langzaam rijden. Gaat het eindelijk wat beter vanwege het weer gaan ze dit weer doen. Strax weer crisis door de instanties van dan blijven de toeristen weg uit zeeland
Jaap (31-5-2009 om 20:58)
Beste Danny: Ik vind ook dat we beter kunnen afwachten tot dat iemand zonder rijbewijs een ongeval veroorzaakt of zonder opzetspiegels afslaat terwijl er iemand naast hun rijd. Of iemand met te zware aanhangwagen die niet kan stoppen en in de file knalt. Ze zullen Zeeland nooit meer vergeten.
Mimicani (31-5-2009 om 20:54)
Wat geweldig toch he zulke actie's van onze politie. En maar klagen dat ze steeds minder ontzag krijgen, want als je ze op dat moment echt nodig hebt zijn ze niet bereikbaar. druk druk druk met bonnetjes schrijven want dat leverd tenminste geld op voor het commerciele politie apparaat??
Richard (31-5-2009 om 20:31)
Goede actie, regels zijn regels, vooral tijdens vacantie's controleren, of ze hier nu wel of niet geld uit komen geven. Iedereen moet aan de regels voldoen, toeristen en dagjes mensen dus ook.
Cookie-instellingen beheren