Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Politie pakt (school)drugsdealers op

Toegevoegd: 30-07-2009, 09.36 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - De politie heeft de afgelopen week meerdere personen opgepakt op verdenking van de handel in drugs. Enkele Middelburgers zouden ook op scholen hebben gedeald.


De eerste reeks aanhoudingen vond op woensdag 22 juli plaats. Een 29-jarige Middelburger werd in zijn woning aangehouden omdat hij er van werd verdacht vanuit zijn woning drugs te dealen. In de woning trof men drugs aan. Deze zijn in beslaggenomen.

Diezelfde dag zijn ook twee Middelburgers van 16- en 19 jaar aangehouden. De 16-jarige dealde in opdracht van de 29-jarige. Op 28 juli werd naar aanleiding van het onderzoek ook nog een 15-jarige Middelburger aangehouden, ook hij wordt verdacht van het dealen van drugs. Ze verkochten de drugs onder meer op scholen.

Gisteravond werden in de Westerstraat in Goes ook twee personen opgepakt op verdenking van drugshandel. Deze 24- en 32-jarige Goesenaars dealden harddrugs. In hun auto trof de politie ene hoeveelheid harddrugs en een weegschaal met cocaïneresten aan.

Deze laatste mannen zijn voorgeleid. De 32-jarige werd na verhoor weer in vrijheid gesteld. De 24-jarige zit vast.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Tja (31-7-2009 om 11:01)
@ Piet : Helemaal gelijk..Ojaw vergeten jullie die pissende alcoholisten op zaterdag in de stad niet. Er is vaker een vechtpartij in een cafe dan in de shops. Er zijn te weinig shops, waardoor je bij elke shop bijna overlast krijgt van teveel bezoekers. auto's in de straat hangjongeren..
Tizz Wizz (31-7-2009 om 10:44)
@ Hennie : Hoe kom je daar na bij.. Ik blow ! wil je mij ophangen?? Zoja steek ik er nog meer op Hang mij maar op omdat ik van een plantje wil genieten..Dat jij niet van cannabis houdt is jou recht. LAAT MIJ AUB GEWOON EEN JOINTJE ROKEN! ik ben niet ( jij misschien wel) zoon bierdrinker.. enikwerk!
Michelle (31-7-2009 om 09:46)
Schooldrugsdealers oppakken? De echte grote jongens, die zijn veel te slim voor onze politieagentjes.Op zich wel handig. Als je je kind stuurt om boodschappen te halen, kun je gelijk dope op het boodschappenlijstje zetten.
Irma (31-7-2009 om 07:33)
Je kunt aan de reacties zien ,dat de meeste wel in zijn voor een jointje. Maar het merendeel van de bewoners met kinderen denken toch wel zoals dhr schouwenaar. Leer ze maar hoe ze een kick krijgen van werken. Ze moeten van kinderen afblijven, laat ze hun eigen leven maar vergallen.
Alex (30-7-2009 om 22:56)
Er wordt te weinig gedaan aan preventie. Polici denken steeds dat ze genoeg doen aan deze problematiek. Halve maatregelen. Een beetje voorlichting, controleren, een beetje gedogen, een beetje discussie met omwonenden over, een beetje hulpverlening, een beetje investeren, een beetje onderzoek doen.
Ex-Scholier (30-7-2009 om 18:11)
Wat een gezwets over de gesloten coffeeshops. De doelgroep van de dealers is overduidelijk niet de 18+ groep die eerst in de coffeeshops terecht kon. Vroeger stuurden de minderjarigen vrienden naar de cofeeshop, nu komen dealers naar het plein. Dat is het enige verschil. Been there, done that.
Cookie-instellingen beheren