Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
8 files van totaal 29 km

Politie pakt (school)drugsdealers op

Toegevoegd: 30-07-2009, 09.36 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - De politie heeft de afgelopen week meerdere personen opgepakt op verdenking van de handel in drugs. Enkele Middelburgers zouden ook op scholen hebben gedeald.


De eerste reeks aanhoudingen vond op woensdag 22 juli plaats. Een 29-jarige Middelburger werd in zijn woning aangehouden omdat hij er van werd verdacht vanuit zijn woning drugs te dealen. In de woning trof men drugs aan. Deze zijn in beslaggenomen.

Diezelfde dag zijn ook twee Middelburgers van 16- en 19 jaar aangehouden. De 16-jarige dealde in opdracht van de 29-jarige. Op 28 juli werd naar aanleiding van het onderzoek ook nog een 15-jarige Middelburger aangehouden, ook hij wordt verdacht van het dealen van drugs. Ze verkochten de drugs onder meer op scholen.

Gisteravond werden in de Westerstraat in Goes ook twee personen opgepakt op verdenking van drugshandel. Deze 24- en 32-jarige Goesenaars dealden harddrugs. In hun auto trof de politie ene hoeveelheid harddrugs en een weegschaal met cocaïneresten aan.

Deze laatste mannen zijn voorgeleid. De 32-jarige werd na verhoor weer in vrijheid gesteld. De 24-jarige zit vast.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Hennie (30-7-2009 om 17:49)
Als een trosje bananen ophangen die zooi. Mijn man stelt zijn Atlas beschikbaar en wil dat met plezier uitvoeren. De animo zal zienderogen zakken! Coffeshops kunnen dan zeker sluiten. Waar wachten we op?
Zoop (30-7-2009 om 16:30)
Nee, beter de shops sluiten zodat er geen controle meer mogelijk is en jan en alleman er een rotzooi van laten maken.
Piet (30-7-2009 om 16:12)
Dit een gevolg van de sluiting van de shops in middelburg. tijd om de het te legaliseren dus door de staat de aanvoer van softdrugs te regelen. zodat de criminelen buitenspel worden gezet. en de kwaliteit van de softdrugs word beter zodat er geen opgefokte stuff meer bestaat
Tja (30-7-2009 om 14:18)
@ moeder weer :) ..ik snap je wel maar als jongere/oudere de ene drugs niet kunenn krijgen pakken ze wel het andere. met mijn eigen ogen gezien..Als mij kind later een jointje zou roken op zijn tijd(met mate). en dat is het ergste...Zou ik blij zijn..Ojaw C.I.A heeft ook coke gesmokkeld. $$$$$
Tizz Wizz (30-7-2009 om 14:14)
@ bewoner.wat jij zegt klopt niet kijk maar naar Amerika veel hogere straffen( voorhet roken van een plantje!) daar heb je INVERHOUDING meer drugsgebruik. Als we doen wat jij zegt ,stijgt het risico stijgen de prijzen. dus meer mensen die meer geld( willen) verdienen. en dan meer verslaafden.succes
John doe (30-7-2009 om 14:13)
Bedankt meneer schouwenaar,voor het sluiten van de shop.we blowen in idergeval goedkoper nu.
Cookie-instellingen beheren