Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Politie pakt (school)drugsdealers op

Toegevoegd: 30-07-2009, 09.36 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - De politie heeft de afgelopen week meerdere personen opgepakt op verdenking van de handel in drugs. Enkele Middelburgers zouden ook op scholen hebben gedeald.


De eerste reeks aanhoudingen vond op woensdag 22 juli plaats. Een 29-jarige Middelburger werd in zijn woning aangehouden omdat hij er van werd verdacht vanuit zijn woning drugs te dealen. In de woning trof men drugs aan. Deze zijn in beslaggenomen.

Diezelfde dag zijn ook twee Middelburgers van 16- en 19 jaar aangehouden. De 16-jarige dealde in opdracht van de 29-jarige. Op 28 juli werd naar aanleiding van het onderzoek ook nog een 15-jarige Middelburger aangehouden, ook hij wordt verdacht van het dealen van drugs. Ze verkochten de drugs onder meer op scholen.

Gisteravond werden in de Westerstraat in Goes ook twee personen opgepakt op verdenking van drugshandel. Deze 24- en 32-jarige Goesenaars dealden harddrugs. In hun auto trof de politie ene hoeveelheid harddrugs en een weegschaal met cocaïneresten aan.

Deze laatste mannen zijn voorgeleid. De 32-jarige werd na verhoor weer in vrijheid gesteld. De 24-jarige zit vast.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Tja (30-7-2009 om 13:46)
En dit zijn inderdaad ook gevolgen van sluiting van de shops. Woon in middelburg en heb het met mijn eigen ogen gezien. Wanneer is het genoeg voor het volk en zeggen we tegen Den Haag of lokale gemeente KAPPEN NOU. Met je dubieuse gedoogdbeleid. waar mee JULLIE (de staat)GELD mee verdienen.
Tja (30-7-2009 om 13:40)
@t moeder logische reactie van een bezorgde moeder.Alleen is bijv: alcohol veel schadelijker voor de maatschappij kijk maar het verkeer hoeveel slachtoffers?? honderden perjaar. Praat met uw kinderen ( nadat u zelf alles hebt uitgezocht over de gevaren?/ van drugs) En let op de negatieve propaganda
Bewoner (30-7-2009 om 12:29)
Hard drugs dealers zonder verhoor 5jaar opsluiten en dan streng in de gatenhouden bij nog een keer de fout in gaan 15jaar let op hoe snel het daalt alleen zonde van de jeugd maar anders leren ze het nooit iedereeen wil geld makkelijk verdien dus dan maar zo, helaas gaat het 9 van 10x fout.
Mcw (30-7-2009 om 12:19)
Vonck: gewoon even die namen doorgeven dan!!!
Meisje (30-7-2009 om 11:32)
Jaa dat krijg je ervan als je de coffeschops sluit.. Eigen schuld.. Dan het al zo jong wordt gedaeld is niet goed maar dat oudre het doen is hun eigen vrandwoording. Kan het wel begrijpen waar moet je anders je jointje vandaan halen?
Moeder (30-7-2009 om 10:59)
Coffeeshop beleid heeft hier niks mee te maken. Gaat over harddrugs en geen wiet, dit is veel erger dan een stickie of een joint, gaat hier over cocaine en dat is veel linker voor de kinderen en te veel voor handen door de handel en het geld dat de kinderen te besteden hebben
Cookie-instellingen beheren