Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Politie pakt (school)drugsdealers op

Toegevoegd: 30-07-2009, 09.36 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - De politie heeft de afgelopen week meerdere personen opgepakt op verdenking van de handel in drugs. Enkele Middelburgers zouden ook op scholen hebben gedeald.


De eerste reeks aanhoudingen vond op woensdag 22 juli plaats. Een 29-jarige Middelburger werd in zijn woning aangehouden omdat hij er van werd verdacht vanuit zijn woning drugs te dealen. In de woning trof men drugs aan. Deze zijn in beslaggenomen.

Diezelfde dag zijn ook twee Middelburgers van 16- en 19 jaar aangehouden. De 16-jarige dealde in opdracht van de 29-jarige. Op 28 juli werd naar aanleiding van het onderzoek ook nog een 15-jarige Middelburger aangehouden, ook hij wordt verdacht van het dealen van drugs. Ze verkochten de drugs onder meer op scholen.

Gisteravond werden in de Westerstraat in Goes ook twee personen opgepakt op verdenking van drugshandel. Deze 24- en 32-jarige Goesenaars dealden harddrugs. In hun auto trof de politie ene hoeveelheid harddrugs en een weegschaal met cocaïneresten aan.

Deze laatste mannen zijn voorgeleid. De 32-jarige werd na verhoor weer in vrijheid gesteld. De 24-jarige zit vast.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Angel (30-7-2009 om 10:53)
Dit is wat dhr Schouwenaar wil. Sluit alle coffeeshops en het komt vanzelf weer naar woonwijken en op scholen. Alle bedankjes voor het onveiliger worden van Middelburg zijn dus aan het adres van dhr Schouwenaar.
Jongen (30-7-2009 om 10:44)
Dit krijg je dus als je de coffeeshops in middelburg sluit... lekker slim
Vonck (30-7-2009 om 10:37)
De politie is op de hoogte van de handelspraktijken van het overgrote deel dealers in Goes. Het gebeurd vrijwel onder hun neus. Kan ze zo een lijstje namen geven. Lijkt wel of ze er selectief mee omgaan.
Moeder (30-7-2009 om 09:59)
De grootste angst van ouders: dealers op school, en dan nog door leefdtijdsgenootjes ook. Het gaat de verkeerde kant op. Ik denk dat drugs een groter probleem is dan drankgebruik onder tieners, ouders let op uw kinderen
Cookie-instellingen beheren