Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Veel boetes voor foutief parkeren

Toegevoegd: 23-08-2009, 21.20 uur
Door: Manfred Berrevoets
MIDDELBURG - De politie Zeeland heeft vandaag veel bekeuringen uitgeschreven voor foutief parkeren.

In Vlissingen werden 65 auto's op de bon geslingerd. Bij de boulevards betrof dat meestal een parkeer- of stopverbod of werd er op het trottoir geparkeerd. Op de Westhavendijk en de Zeedijk in Ritthem werden ook veel bekeuringen uitgeschreven voor het parkeren buiten de vakken of in de stopverboden op de toegangsweg naar het strandje. Dit terwijl aan het einde van de Westhavendijk nog circa 30 parkeerplaatsen vrij waren.


Volgens de politie heeft het warme weer voor veel parkeeroverlast gezorgd.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Patrick (24-8-2009 om 17:15)
Ik heb ze zien staan die politie op de moter, op een afstandje staan wachten op de top van de boulevaard, net zolang tot er iemand zijn spulletjes in de auto zet............... een bekeuring........ diep triest politie
Horeca (24-8-2009 om 16:15)
Goed gedaan het toerisme is al met 18% gedaald dit zal wel helpen mensen toch over de streep te trekken naar zeeland te komen.
Sary (24-8-2009 om 15:09)
Prima bekeurder voor fout PARKEREN wanneer gaan ze dat ook eens doen aan de kust vanaf Breskens-Cadsand.Daar staan auto's geparkeerd achter gele strepen.Of delen ze alleen nog maar procesverbalen uit op de betaalde parkeer plaatsen of er toevallig mensen zijn vergeten zijn een kaartje te kopen!
Tatiana (24-8-2009 om 12:51)
Waarom weer met 2 maten meten? Dishoek was een puinhoop met parkeren..Iedereen ging in de berm en op stoep en fietspad staan..Gemeente had duizenden euro's kunnen verdienen die dag, terwijl er genoeg betaald parkeerplaatsen waren..Meeste mensen zijn te lui om te fietsen of lopen naar strand !!!!!
Ano (24-8-2009 om 12:37)
Welkom in gastvrij nederland! Ik hoop dat de toeristen volgend jaar massaal wegblijven!
Theo (24-8-2009 om 12:08)
Daar zijn ze snel en goed in om parkeerbonnen uitschrijven..mensen bloed zuigen, daar zijn ze kampioen in...
Cookie-instellingen beheren