Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
27 files van totaal 88 km

Veel boetes voor foutief parkeren

Toegevoegd: 23-08-2009, 21.20 uur
Door: Manfred Berrevoets
MIDDELBURG - De politie Zeeland heeft vandaag veel bekeuringen uitgeschreven voor foutief parkeren.

In Vlissingen werden 65 auto's op de bon geslingerd. Bij de boulevards betrof dat meestal een parkeer- of stopverbod of werd er op het trottoir geparkeerd. Op de Westhavendijk en de Zeedijk in Ritthem werden ook veel bekeuringen uitgeschreven voor het parkeren buiten de vakken of in de stopverboden op de toegangsweg naar het strandje. Dit terwijl aan het einde van de Westhavendijk nog circa 30 parkeerplaatsen vrij waren.


Volgens de politie heeft het warme weer voor veel parkeeroverlast gezorgd.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ron (24-8-2009 om 11:59)
Jongens vd Politie, het is ZOMER! Maak je niet druk of er een auto een heel even stopt om moeder en de bagage voor het strand uit te laden. Moeten we nu alles zo strikt volgens de regeltjes doen? Er zijn ergere dingen hoor !
Danny (24-8-2009 om 11:45)
Lekker op zondagmiddag genieten van het mooie weer in Ritthem. Krijg je een bekeuring voor foutief parkeren. Laat de politie zich maar eens druk maken om belangrijkere zaken aan te pakken. Dan werkende mensen op hun vrije dag te bekeuren! In the middle of nowhere.
Ro (24-8-2009 om 11:39)
Dat er bekeurd is vanwege parkeren op een trottoir of een gevaalijke/hinderlijke manier ok. Maar dit ruikt voor mij weer een beetje naar snel,simpel cashen . Ga je lekker met de kids naar het druk bezette strand, heb je bij terugkomst een "verrassing". Ik heb zelf ook wel eens zo iets gehad, bah.
Ja-Ja (24-8-2009 om 09:04)
Waarom ook niet bekeuren bij Delta Poeledaeleweg?Heren politie? Auto's staan ook bij parkeerverboden en op het gras/stoep wat verboden is. Maar er schijnt veel willekeur bij politie te zijn. Parkeer plaatsen in de stad maar het is voor die figuren zeker té ver lopen.
Ik (24-8-2009 om 08:04)
Dat is geen parkeeroverlast maar politieoverlast. Ze zouden is in den haag moeten kijken hoe tolerant die zijn op zulke dagen
Marion (24-8-2009 om 06:14)
Zeker extra personeel ingezet, mooi weer weten ze dat het druk wordt , ja jongens schrijven maar!!!!
Cookie-instellingen beheren