Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Veel boetes voor foutief parkeren

Toegevoegd: 23-08-2009, 21.20 uur
Door: Manfred Berrevoets
MIDDELBURG - De politie Zeeland heeft vandaag veel bekeuringen uitgeschreven voor foutief parkeren.

In Vlissingen werden 65 auto's op de bon geslingerd. Bij de boulevards betrof dat meestal een parkeer- of stopverbod of werd er op het trottoir geparkeerd. Op de Westhavendijk en de Zeedijk in Ritthem werden ook veel bekeuringen uitgeschreven voor het parkeren buiten de vakken of in de stopverboden op de toegangsweg naar het strandje. Dit terwijl aan het einde van de Westhavendijk nog circa 30 parkeerplaatsen vrij waren.


Volgens de politie heeft het warme weer voor veel parkeeroverlast gezorgd.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Vlissinger (24-8-2009 om 01:02)
Achter de boulevard vlissingen moeten dan maar eens meer plaatsen komen... Daar is parkeren gewoon onmogelijk overdag
Nao (23-8-2009 om 23:38)
Is ook wel nodig soms,want soms is de weg echt geblokkeerd omdat men bang zijn om een paar meter te ver te lopen,en je zelf doordat amper langkan,ik jaus er gewoon langs,door zo raar te parkeren vraag je om je schade.
toerist weg pesten (23-8-2009 om 22:47)
Het is over duidelijk dat heel Zeeland kampt met een nijpend tekort aan parkeerplaatsen. Eerst zorgen voor mogelijk heden zodat er genoeg parkeer plaats is in provincie zijn zowel in de bebouwde kom als aan de kust voor strand en dagrecreatie is een moeilijk begrip voor de politiek!!!!!!
Souburger (23-8-2009 om 22:39)
Weer lekker de staatskas spekken,Het is tog te gek voor worden als je lekker met je gezin naar het strand gaat in ritthem en de parkeervakken zijn vol dus je parkeert de auto netjes aan de kant Er is immers genoeg ruimte niemand die er last van heeft maar nee hoor !! doe je werk waar het nodig is
R (23-8-2009 om 22:29)
Als ze niet in de weg staan so what??? Laat de mensen genieten...
Pannekoek (23-8-2009 om 22:21)
Goed zo. Het is op bepaalde plaatsen duidelijk merkbaar dat er minder foutief geparkeerd wordt. "Vaste klanten" worden nerveus; gaan steeds kijken naar de auto. Ga zo nog een poosje door. Sterkte
Cookie-instellingen beheren