Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Veel boetes voor foutief parkeren

Toegevoegd: 23-08-2009, 21.20 uur
Door: Manfred Berrevoets
MIDDELBURG - De politie Zeeland heeft vandaag veel bekeuringen uitgeschreven voor foutief parkeren.

In Vlissingen werden 65 auto's op de bon geslingerd. Bij de boulevards betrof dat meestal een parkeer- of stopverbod of werd er op het trottoir geparkeerd. Op de Westhavendijk en de Zeedijk in Ritthem werden ook veel bekeuringen uitgeschreven voor het parkeren buiten de vakken of in de stopverboden op de toegangsweg naar het strandje. Dit terwijl aan het einde van de Westhavendijk nog circa 30 parkeerplaatsen vrij waren.


Volgens de politie heeft het warme weer voor veel parkeeroverlast gezorgd.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Mientje (23-8-2009 om 22:02)
Zoveel bekeuringen , kom dan ook eens naar Sint Laurens. Dubbel parkeren en de auto op de stoep zetten is ook hier normaal en niemand zegt er wat van, trekkers en vrachtauto"s kunnen er amper door dus kom om een uur of 22.00 uur en je ziet het zelf
Ben (23-8-2009 om 21:54)
Het graai regime was weer lekker bezig met het verpesten van een ander zijn vrije dag.
Cookie-instellingen beheren