Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
89 files van totaal 297 km

Politie bekeurt fietsers en bromfietser

Toegevoegd: 03-12-2009, 19.18 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - De politie heeft donderdagmorgen in de omgeving van de kruising van de Oude Vlissingseweg met de Statenlaan een fietsverlichtingscontrole gehouden.


In totaal kregen 18 fietser een bekeuring voor het ontbreken of niet voeren va verlichting. Het rondrijden met een fiets zonder deugdelijke verlichting kan dertig euro boete opleveren.

Eén bromfietser is bekeurd omdat hij op een opgevoerde bromfiets reed. Op de rollerbank kwam de teller op 88 kilometer per uur.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Remco (3-12-2009 om 19:57)
Die politie zou ze eigen is bezegig houden met wat anders in de plaats van die fietslampjes als er echt wat is dan zie je ze niet of te laat wees trots op blauw op straat hahahahaha
Niek (3-12-2009 om 19:57)
Nou jongens echt goed hoor zulke acties. hier krijg je tenminste een heleboel respekt voor terug. TOCH???
Hasan (3-12-2009 om 19:55)
Haha helemaal gelijk klaas nu effe bijwerken in plaats zich bezig te houden met grotere zaken. Laast had de corps in terneuzen ook 4 jongen gasten aangehouden voor een overval later bleek het dat hun er niks hadden mee te maken slecht werk corps hier in zeeland bah!
Lion (3-12-2009 om 19:52)
KLAAS: Wat jij zegt slaat nergens op in dit geval.fietserts in het donker zijn erg lastig te zien,en dit is alleen maar een goeie zaak,als je morgen leest dat een automobilist een fietser over het hoofd heeft gezien,dan zeg jij waarschijnlijk, tjonge jonge,kon die niet opletten!!!! Verplicht
Jo Dingemanse (3-12-2009 om 19:49)
Realiseren deze bestuurders van onverlichte voertuigen dat ze voor het niet zorgen van juiste verlichting,lampje van een euro,misschien in een rolstoel terecht kunnen komen. Wacht maar tot ze zelf in een auto rijden en ineens een onverlichte fietser nog net langs de bumper zien schuiven.
Rollerbank (3-12-2009 om 19:48)
Ja, maar die snelheid is op de rollerbank gemeten, en dan ondervind het voertuigje geen wegdruk, maar draait ie op rolletjes die meedraaien. Dus in werkelijkheid mag je daar nog 5 tot 10 km van af snoepen.
Cookie-instellingen beheren