Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 14 km

Politie bekeurt fietsers en bromfietser

Toegevoegd: 03-12-2009, 19.18 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - De politie heeft donderdagmorgen in de omgeving van de kruising van de Oude Vlissingseweg met de Statenlaan een fietsverlichtingscontrole gehouden.


In totaal kregen 18 fietser een bekeuring voor het ontbreken of niet voeren va verlichting. Het rondrijden met een fiets zonder deugdelijke verlichting kan dertig euro boete opleveren.

Eén bromfietser is bekeurd omdat hij op een opgevoerde bromfiets reed. Op de rollerbank kwam de teller op 88 kilometer per uur.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Teckel (3-12-2009 om 19:47)
Politie doet goed werk,je schrikt je kapot als jer een tegen komt zonder licht met dit donkere weer. En als je er wat van zegt ,zijn ze niet thuis. Misschien helpt een bekeuring dan wel. Er rijden trouwens ook veel autos met kapotte verlichting,of met mistlampen aan als het niet nodig is.
Piet (3-12-2009 om 19:47)
Dat is toch gewoon de verantwoording van de mensen zelf? Die bemoeienis van de overheid is nergens voor nodig!! Verder hadden die agenten veel beter ingezet kunnen worden. Onzinnige boetes dwingen respect af zegt Ter Horst. Wordt eens wakker en doe eens aftreden!!!!
Klaas (3-12-2009 om 19:34)
Zeker nog even het bonnenquotum bijwerken. Hoera. dappere helden.
Cookie-instellingen beheren