Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
8 files van totaal 33 km

Jongen (13) beschoten in Middelburg

Toegevoegd: 04-01-2010, 20.23 uur
Door: Manfred Berrevoets
MIDDELBURG - Zaterdag is rond 19.25 uur een jongen beschoten met een buks op de Oude Vlissingseweg in Middelburg. Dit heeft de politie maandagavond bekend gemaakt.


De 13-jarige jongen gooide met enkele vrienden sneeuwballen tegen een ruit van een woning. Hierop kwam de bewoner het huis uit met een buks in zijn handen en sommeerde de jongens geen sneeuwballen meer tegen het huis te gooien. De jongens gaven hier geen gehoor aan.

Even later werd de jongen beschoten en raakte gewond aan zijn vinger. De schutter, een 77-jarige man uit Middelburg, is hierop aangehouden en zijn wapen is in beslag genomen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Henk (6-1-2010 om 14:29)
Ben ik nr. 115. Dank u dat ik ff aan het wood mag. Wat die man deed is niet helemaal goed te keuren natuurlijk maar wat die jongen deed wel? Vroeger deed je dit ook wel maar dan bij bejaarde mensen? Nee toch? Laat ze het inderdaad maar bij mij komen doen ik heb geen buks maar kan hard lopen
Zoop (6-1-2010 om 12:18)
@ pipo, i.d.d., bij de wortel beginnen, aanpakken die ouders....
Zoop (6-1-2010 om 12:16)
Er op los schieten is natuurlijk niet zo best... Maar door blijven etteren terwijl er al wat van gezegd is vraagt natuurlijk om problemen. Een oude man het ziekenhuis in treiteren, kunnen ze wel met zijn allen ? en het daar nog voor opnemen ook? nee dus. Ik kijk eerder afkeurend neer op de ouders.
Mary (6-1-2010 om 12:01)
naar siberie met dat jong! daar kan hij sneeuwballen gooien!
Snelrechter (6-1-2010 om 11:16)
Kijk een mooi voorbeeld van snelrecht :). Loop je te sodemieteren en wil je na waarschuwing niet luisteren, dan maar gelijk straffen! Wel flauw dat die "stoere"ventjes dan vervolgens niet hun eigen fout inzien en dat ze opeens gaan klagen bij de politie. Zal de opvoeding wel wezen.
Baco (6-1-2010 om 10:01)
Wat de ouders betreft, ik had dit vroeger niet thuis durven vertellen want m'n ouders hadden me dan "alle hoeken laten zien"en me nog naar die man terug gebracht om m'n exuses aan te bieden. De jeugd heeft een te grote mond en weet veel regels ..maar hanteert ze alleen als het hun uitkomt.
Cookie-instellingen beheren