Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Jongen (13) beschoten in Middelburg

Toegevoegd: 04-01-2010, 20.23 uur
Door: Manfred Berrevoets
MIDDELBURG - Zaterdag is rond 19.25 uur een jongen beschoten met een buks op de Oude Vlissingseweg in Middelburg. Dit heeft de politie maandagavond bekend gemaakt.


De 13-jarige jongen gooide met enkele vrienden sneeuwballen tegen een ruit van een woning. Hierop kwam de bewoner het huis uit met een buks in zijn handen en sommeerde de jongens geen sneeuwballen meer tegen het huis te gooien. De jongens gaven hier geen gehoor aan.

Even later werd de jongen beschoten en raakte gewond aan zijn vinger. De schutter, een 77-jarige man uit Middelburg, is hierop aangehouden en zijn wapen is in beslag genomen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Peter (5-1-2010 om 22:37)
Gesommeerd worden te stoppen met inbreuk privacy, toch blijven doorgaan en dan pijn aan zijn vingertje....? waar gaat dit over zeg.
Thera (5-1-2010 om 22:25)
ACID en meerderen, het gaat niet om de op dat moment behaalde leeftijd maar om de wijze van actie. Dit soott acties is uitlokken van te verwachten reacties.
Ikke (5-1-2010 om 22:20)
Als het mijn kleine was zou ik hem nog een draai rond zijn oren extra geven!!! Maar nee, de ouders van tegenwoordig bellen de politie en die gasten denken ondertussen dat ze alles maar mogen. Chapeau voor die 77 jarige, volgende keer de buks ergens steken waar de zon niet schijnt...
Ook een moeder (5-1-2010 om 20:34)
Wat een gezeur allemaal om dat kind, is zekers een kind die geen opvoeding heb genoten. Je hoef die kinders tegenwoordig niet nettjes te vragen of ze willen op houden daar luisteren ze niet naar ze geven je eerst een grote mond terug en zeg je daar wat van nee maar u ... ja dag met zulke kinders
Moeders (5-1-2010 om 20:27)
De ouders van dat jochie hadden hem gewoon een flink pak rammel of een paar dagen huisarrest moeten geven in plaats van naar de [toch al overbelaste] politie te lopen. Ze kunnen hun kindertjes van 13 niet eens meer zelf opvoeden tegenwoordig ! Schieten is niet goed, maar wél begrijpelijk !!!
Bal (5-1-2010 om 20:24)
Ik denk dat de jongen al over een schadevergoeding loopt te denken.half miljoen ofzo. Moszkowicz is al vast gebelt. En WEER wordt een dadertje als slachtoffer behandelt.
Cookie-instellingen beheren