Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Jongen (13) beschoten in Middelburg

Toegevoegd: 04-01-2010, 20.23 uur
Door: Manfred Berrevoets
MIDDELBURG - Zaterdag is rond 19.25 uur een jongen beschoten met een buks op de Oude Vlissingseweg in Middelburg. Dit heeft de politie maandagavond bekend gemaakt.


De 13-jarige jongen gooide met enkele vrienden sneeuwballen tegen een ruit van een woning. Hierop kwam de bewoner het huis uit met een buks in zijn handen en sommeerde de jongens geen sneeuwballen meer tegen het huis te gooien. De jongens gaven hier geen gehoor aan.

Even later werd de jongen beschoten en raakte gewond aan zijn vinger. De schutter, een 77-jarige man uit Middelburg, is hierop aangehouden en zijn wapen is in beslag genomen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Pipo (5-1-2010 om 20:20)
Ja hallo vlissingse, gewoon niet reageren zegt u? ook als het ijsballen zijn net als gisteren? kom nou! Een hele avond ijsballen tegen je raam gooien is ook niet echt je van het. we moeten bij de WORTEL beginnen. die rot luitjes oppakken en flink straffen!
Schimpy (5-1-2010 om 20:16)
Wat een slap gewauwel door sommige mensen, deze man is gewoon zo getreiterd dat het teveel is geworden voor hem. Vroeger haalden kinderen ook kattekwaad uit maar nu zoeken ze bewust naar een slachtoffer die zich niet kan verweren tegen een groepje jongeren en dat is gewoon een terreurdaad.
Mike B (5-1-2010 om 19:43)
Mensen die hard gewerkt hebben om dit land op te bouwen met normen en waarden ,worden nu gewaardeerd met pesterijen,vernederingen,berovingen enz. Welkom in Verloederland.
Dvd (5-1-2010 om 19:43)
Oke met sneeuwballen tegen andermans ramen gooien is niet goed te spreken maar tegenwoordig moet je het van de bejaarde ook niet hebben.Het invoegen op een snelweg is al genoemd maar wat dacht je van voordringen in een rij en dan ook nog de ellebogen gebruiken.
John (5-1-2010 om 19:35)
Wat een grap , hebben ze het over ons ( de jeugd ) dat we geen respect hebben voor ouderen. Die bejaarde man beschiet gewoon kinderen die is niet helemaal lekker hoor kom op zeg je mag tegenwoordig niks meer doen.
C.B. (5-1-2010 om 19:18)
Eigen schuld, gooi maar sneeuwballen tegen je eigen raam. Jeugd van tegenwoordig heeft geen respect meer ( en dat zeg ik als 17 jarige)
Cookie-instellingen beheren