Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
16 files van totaal 52 km

Aanhanger met paardenpoep schiet los

Toegevoegd: 30-01-2010, 14.37 uur
Door: Manfred Berrevoets
AXEL - Op de Magrette in Axel vond zaterdag om 10.30 uur een eenzijdig verkeersongeval plaats.


Een 57-jarige Terneuzense automobilist reed met zijn auto met aanhangwagen in de richting van Axel. Nadat hij over een verkeersdrempel was gereden schoot de aanhangwagen los en deze botste vervolgens tegen een geparkeerd staande auto en een brievenbus.

Diverse auto's moesten daarna flink gewassen worden omdat de inhoud van de aanhanger bestond uit paardenpoep wat door de botsing alle kanten uitvloog.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Mendy (31-1-2010 om 00:07)
@Anja, jouw auto? oei, en Mijn mest.,.... gelukkig is het allemaal goed gekomen. Achteraf voelde mijn oom zich zo schuldig: zijn kar bleek kapot zonder dat hij dit wist.... erg vervelend, maar gelukkig pakken jullie het goed op!
Stefan (30-1-2010 om 20:31)
Gelukkig geen slachtoffers gemaakt op die twee baans wegen had erger kunnen aflopen boertje vette boete geven moet hij beter zijn aanhanger controleren schiet niet zomaar los!!!!!
Iemand (30-1-2010 om 19:44)
Als je niet eens weet wat er gebeurt is reageer en dan niet op. commentaar leveren is heel erg makkelijk maar tegenwoordig denkt niemand eerst nog eens na over hoe het gebeurd kan zijn.
MEL (30-1-2010 om 19:43)
Komt ie er goed vanaf, kennis kreeg 60 Euro boete omdat de (breek-)kabel niet aan de haak was bevestigd. Deze zal dus wel niet goed over de trekhaak gezeten hebben, anders kan ie er niet af schieten.
Chicka68 (30-1-2010 om 19:36)
@ Motorob: verantwoording bij de verkeersdeelnemers zelf leggen gaat helaas niet. Het is namelijk zo dat een groot deel van de verkeersdeelnemers die verantwoording niet aan kan. Ik hoef je vast niet te wijzen op de duizenden niet-drempel-gerelateerde ongelukken die jaarlijks gebeuren.
Peelander (30-1-2010 om 19:35)
Aanhangerkoppeling altijd controleren op juiste bevesteging aan trekkend voertuig !!!!!!!!!!!!! drempeltje maakt dan niks uit. heel slordig kan ook anders aflopen.
Cookie-instellingen beheren