Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
13 files van totaal 48 km

Aanhanger met paardenpoep schiet los

Toegevoegd: 30-01-2010, 14.37 uur
Door: Manfred Berrevoets
AXEL - Op de Magrette in Axel vond zaterdag om 10.30 uur een eenzijdig verkeersongeval plaats.


Een 57-jarige Terneuzense automobilist reed met zijn auto met aanhangwagen in de richting van Axel. Nadat hij over een verkeersdrempel was gereden schoot de aanhangwagen los en deze botste vervolgens tegen een geparkeerd staande auto en een brievenbus.

Diverse auto's moesten daarna flink gewassen worden omdat de inhoud van de aanhanger bestond uit paardenpoep wat door de botsing alle kanten uitvloog.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Mendy (30-1-2010 om 16:46)
Ter info: Het gaat niet om iemand die niet weet hoe je met een kar of aanhanger moet rijden, maar zijn kar bleek door de verkeersdrempel kapot, dat word er nie bij verteld =)) Verder wordt dit in geuren en kleuren verteld en zeg nu zelf.... als er niet al teveel schade is, is dit toch best funny??
Verkeersdeelnemer (30-1-2010 om 16:35)
@motorob. Er is al een heel goed verkeersremmed middel, namelijk de rem die op ieder voertuig aanwezig is. Gewoon gebruiken dat ding, dan gaan de schokbrekers ook niet stuk. En waarom moet de overheid altijd dit soort dingen bedenken? We willen toch geen politiestaat?
Sweety (30-1-2010 om 16:24)
@ noa: Helemaal mee eens!!
Xkootje (30-1-2010 om 16:04)
Zijn er foto's van, wil ik ook wel eens zien,
Noa (30-1-2010 om 15:58)
Wat een commentaar zeg,net of julie nooit wat hebben,als het inderdaad onverantwoord gedrag is mag hij zeker vergoeding verzorgen voor de vieze auto,s! maar julie doen allemaal alsof je perfect zijn, nooit wat hebben en dan dat zijn degene die gal kwijt willen omdat ze zelf stumpers zijn.
Par (30-1-2010 om 15:43)
Mensen die niet weten hoe een aanhangwagen vast moet zitten aan de trekhaak, moetten niet met zo'n combi gaan rijden. Hulp koppeling zit er niet voor niets op...... Maak die op DE JUISTE manier vast! Schade vergoeden dus + gratis tuin bemesten voor de gedupeerde.!
Cookie-instellingen beheren