Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
11 files van totaal 41 km

Aanhanger met paardenpoep schiet los

Toegevoegd: 30-01-2010, 14.37 uur
Door: Manfred Berrevoets
AXEL - Op de Magrette in Axel vond zaterdag om 10.30 uur een eenzijdig verkeersongeval plaats.


Een 57-jarige Terneuzense automobilist reed met zijn auto met aanhangwagen in de richting van Axel. Nadat hij over een verkeersdrempel was gereden schoot de aanhangwagen los en deze botste vervolgens tegen een geparkeerd staande auto en een brievenbus.

Diverse auto's moesten daarna flink gewassen worden omdat de inhoud van de aanhanger bestond uit paardenpoep wat door de botsing alle kanten uitvloog.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Chicka68 (30-1-2010 om 19:30)
Nou nou, wat zijn we weer snel met het trekken van conclusies. Je weet toch niet hoe het precies gebeurd is! Die man voelt zich vast heel rot door wat er is gebeurd en niemand doet zoiets met opzet.
MotoRob (30-1-2010 om 18:55)
@verkeersdeelnemer; ik ben het helemaal met je eens, we worden teveel betutteld door de overheid, gewoon wat meer verantwoording bij de verkeersdeelnemers zelf leggen, dus weg met die vervelende verkeersdrempels en dergelijke.
Ikke (30-1-2010 om 18:43)
Man in de winkel heeft gezien wat er gebeurde en deze meneer heeft niet zachtjes gereden met z'n karretje! eigen schul, dikke bult! Ik zou hem al die auto's laten wassen!
Anja (30-1-2010 om 18:37)
In 2006 heeft een boer z'n aanhanger met graan geparkeerd in mijn woning op dezelfde plaats, gevolg: Huis total loss, verzekering vergoedt alleen sloopkosten. Hopelijk vergoed de verzekering ditmaal de kosten. Fouten maken is menselijk, schade niet vergoeden door verzekeringen is vaak het probleem
Anja (30-1-2010 om 18:33)
Was onze auto en brievenbus. Bizar ongeluk !! Bestuurder was flink geschrokken en heeft dit natuurlijk niet expres veroorzaakt, heeft schoonmaak kosten van de auto van de buren direct uit eigen zak vergoed en wij vonden zojuist 2 flessen wijn voor de deur.
Gerard (30-1-2010 om 17:17)
Ik vind het wel lachen, zou het graag zien dat al die paardenstront door de lucht vliegt :-D Wel sneu voor degene die er schade door heeft, de bestuurder zal een volgende keer vast goed controleren of alles echt goed vast zit ;-)
Cookie-instellingen beheren