Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
14 files van totaal 48 km

Aanhanger met paardenpoep schiet los

Toegevoegd: 30-01-2010, 14.37 uur
Door: Manfred Berrevoets
AXEL - Op de Magrette in Axel vond zaterdag om 10.30 uur een eenzijdig verkeersongeval plaats.


Een 57-jarige Terneuzense automobilist reed met zijn auto met aanhangwagen in de richting van Axel. Nadat hij over een verkeersdrempel was gereden schoot de aanhangwagen los en deze botste vervolgens tegen een geparkeerd staande auto en een brievenbus.

Diverse auto's moesten daarna flink gewassen worden omdat de inhoud van de aanhanger bestond uit paardenpoep wat door de botsing alle kanten uitvloog.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
MotoRob (30-1-2010 om 15:19)
Het wordt er niet veiliger op met al die verkeersdrempels, niet alleen je schokbrekers gaan er aan maar ze veroorzaken dus ook andere ellende, gemeente doe iets, verzin eens een veiliger verkeersremmend middel.
Marco (30-1-2010 om 14:56)
Wat een smurf,stel dat er nou paarden ingezeten hadden,had die dan ook zo onverandwoord gereden,door zijn stomme rijgedrag mag hij de wasbeurten vergoeden,ik had het gevraagd aan die man en er voor gezorgd dat ik vergoeding kreeg het is ,zijn ongecontroleerde fout waar jij niks aan kan doen,
Mendy (30-1-2010 om 14:56)
Uuuuhhh tja, ik dacht dat mijn oom mijn paardenmest wilde gebruiken om zijn land mee te bemesten.. maar wat ik hier nu lees... ik wist niet dat hij het ook wilde gebruiken om het wegdek in axel mee te bemesten... volgende keer zal ik beter opletten wanneer hij er met mijn mest vandoor gaat... ;-))
Cookie-instellingen beheren