Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Ernstig ongeval A58 Arnemuiden

Toegevoegd: 09-03-2010, 09.14 uur

De video wordt ingeladen...

Door: Danielle Gillesse

ARNEMUIDEN - Op de A58 ter hoogte van Arnemuiden is vanmorgen een ongeval gebeurd. Daarbij waren een bestelbus en een personenauto bij betrokken. Diverse ambulances en een traumahelikopter kwamen ter plaatse.


Het ongeval gebeurde vanmorgen rond 07.45 uur. Door nog onbekende oorzaak raakte de personenauto in de slip bij het oprijden van de A58. De auto kwam in tegengestelde richting te staan op de rijstrook waar op dat moment de bestelauto reed (rechterrijstrook). De bestuurder van de bestelauto trapte vol op de rem, maar kon een frontale aanrijding niet meer voorkomen. Bij de aanrijding raakten drie personen gewond. 

Eén persoon is per ambulance, onder begeleiding van een trauma-arts, met ernstig letsel overgebracht naar het ziekenhuis in Goes. De traumahelikopter is ook naar Goes gevlogen om daar de trauma-arts weer op te halen. De andere twee personen zijn per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis in Vlissingen.

De rijbaan van de A58 was ter plaatse afgesloten voor het verkeer. Het ongeluk zorgde voor behoorlijke verkeersopstoppingen. Er stond een paar kilometer file en ook in Nieuw en Sint Joosland, waar de Oude Rijksweg diende als omleidingsroute, stond het verkeer lange tijd nagenoeg stil.

Rond 10.00 uur was de weg weer helemaal vrij.


Foto's



Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ik (9-3-2010 om 15:58)
Tja Ton, zo'n draai kan je er ook aan geven....
Anoniem (9-3-2010 om 15:44)
Veel sterkte meester ik bid heel de dag veel groeten anoniem
Remco (9-3-2010 om 15:40)
@Ton, Hoezo een onveilige situatie daar? Gewoon een snelweg met een oprit ernaartoe met een hele lange invoegstrook waar iedereen goed snelheid kan maken alvorens in te voegen. Bij normaal weggebruik zouden er dus geen onveilige situaties moeten kunnen ontstaan.
Karel (9-3-2010 om 15:16)
Nou Ton, vermoedelijk heeft de bestuurder vd auto te net op het verkeerde moment gas gegeven want op dat plekje is het altijd erg glad en vooral als het gevroren heeft. Auto met achterwiel aandrijving is het altijd extra oppassen met gladheid. hoop dat ze er als nog goed vanaf komen.
Stephanie (9-3-2010 om 14:52)
Allemaal heel erg veel sterkte en beterschap!
Kees (9-3-2010 om 14:48)
@ Ton, 't is erg, maar laten we wel de boel zuiver houden. Dit heeft niets met een situatie ter plekke te maken, naar ik inschat wél met te hard en onoplettend rijden. Ik rijd hier dagelijks. Een vingerwijzing naar instaties is zo wel erg gemakkelijk. Voor gewonden + fam. Sterkte en beterschap!
Cookie-instellingen beheren