Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Ernstig ongeval A58 Arnemuiden

Toegevoegd: 09-03-2010, 09.14 uur

De video wordt ingeladen...

Door: Danielle Gillesse

ARNEMUIDEN - Op de A58 ter hoogte van Arnemuiden is vanmorgen een ongeval gebeurd. Daarbij waren een bestelbus en een personenauto bij betrokken. Diverse ambulances en een traumahelikopter kwamen ter plaatse.


Het ongeval gebeurde vanmorgen rond 07.45 uur. Door nog onbekende oorzaak raakte de personenauto in de slip bij het oprijden van de A58. De auto kwam in tegengestelde richting te staan op de rijstrook waar op dat moment de bestelauto reed (rechterrijstrook). De bestuurder van de bestelauto trapte vol op de rem, maar kon een frontale aanrijding niet meer voorkomen. Bij de aanrijding raakten drie personen gewond. 

Eén persoon is per ambulance, onder begeleiding van een trauma-arts, met ernstig letsel overgebracht naar het ziekenhuis in Goes. De traumahelikopter is ook naar Goes gevlogen om daar de trauma-arts weer op te halen. De andere twee personen zijn per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis in Vlissingen.

De rijbaan van de A58 was ter plaatse afgesloten voor het verkeer. Het ongeluk zorgde voor behoorlijke verkeersopstoppingen. Er stond een paar kilometer file en ook in Nieuw en Sint Joosland, waar de Oude Rijksweg diende als omleidingsroute, stond het verkeer lange tijd nagenoeg stil.

Rond 10.00 uur was de weg weer helemaal vrij.


Foto's



Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Matthijs (9-3-2010 om 13:20)
@Ton Knel- en gevaarlijke punten? Op de A58 in Zeeland? Hoogstens bij afrit goes in de zomer. "Algemeen bekend dat ter hoogte van Arnemuiden er een verkeersprobleem is." Ow? Waar dan?? Ik rij er elke dag en nog NOOIT een verkeersprobleem gezien daarzo. Met de A58 is helemaal niets mis.
Gea (9-3-2010 om 12:07)
Jarco en Stefan, heel veel sterkte en beterschap, wij bidden voor jullie! Voor de, voor mij, onbekende andere gewonde natuurlijk hetzelfde.
Ton (9-3-2010 om 11:34)
Wanneer gaat de provincie nu eens een diep onderzoek doen naar de knel- en gevaarlijke punten op de A58 ? algemeen bekend dat ter hoogte van Arnemuiden er een verkeersprobleem is. plan van aanpak opstellen uitvoeren zal toch wel eens tijd worden. Hoop dat alle betrokkenen spoedig herstellen.
Kees (9-3-2010 om 10:43)
Vreemd ongeluk. Maar ik heb zo'n vermoeden dat de BMW van de toerit kwam en in de bocht als gevolg van achterwielaandrijving en gladheid is geslipt, en achterstevoren op de snelweg is beland. De airbags van de BMW zijn blijkbaar niet afgegaan. En dit model is ook uitgerust met ESP.
Cookie-instellingen beheren