Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
14 files van totaal 56 km

Extra controles wegwerkzaamheden Vlaketunnel

Toegevoegd: 15-03-2010, 18.51 uur
Door: Roland de Jong
RILLAND - De politie zal de komende tijd regelmatig snelheidscontroles houden bij de wegwerkzaamheden ter hoogte van de Vlaketunnel.


Tijdens de werkzaamheden is de maximum toegestane snelheid 70 kilometer per uur. Deze snelheid is ingevoerd om de veiligheid van de wegwerkers te kunnen garanderen. Gebleken is dat veel automobilisten regelmatig deze maximum snelheid overschrijden. Er zijn nu al snelheden gemeten van meer dan 120 kilometer per uur.

De boetes voor snelheidsovertredingen bij werkzaamheden zijn aanzienlijk hoger dan de 'normale' tarieven.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Mar (16-3-2010 om 08:44)
Kom op zeg! 70km is echt een snertgangetje. En van die werkmensen is niets te zien, die zijn veilig achter een afscheiding bezig. Ze kunnen beter een beetje doorrijden (90km), anders staat alles straks vast. En op files zitten we ook niet te wachten toch!
Willem (16-3-2010 om 07:41)
Ruimen ze dan ook een keer de steentjes op die in en rond de vlaketunnel liggen, dit heeft bij mij al voor 3 sterretjes in mijn ruit gezorgd.
Johan (16-3-2010 om 06:49)
@Weggebruiker: de snelheidsbeperking bij M'burg is inmiddels totaal ongeloofwaardig omdat er geen enkele reden is om daar (al maanden lang) zachter te rijden. Alleen op de noordelijke baan ontbreekt een klein stukje vluchtstrook. Zachter rijden: prima maar alleen als het echt nodig is.
Marjoke (15-3-2010 om 23:44)
Dát werd tijd !!!! Ook ik hou me aan de snelheid en als ik van elke auto die me dan nog in haalt een euro zou krijgen, hoeft ik niet meer op zoek naar werk. Ben blij dat mijn mannetje niet dat werk doet. Denk dat de wegwerkers wel gevarentoeslag mogen krijgen.
Kortgene (15-3-2010 om 23:38)
Helaas houd de Politie zich met zulke zaken bezig, in plaats van het werk waar de Politie echt voor bedoeld is, het VOORKOMEN van dingen, i.p.v. geld verzamelen!!
Chauffeur (15-3-2010 om 22:49)
Eindelijk eens controles op de plek waar het nodig is. ( Dus niet eens tussen de geluidswal ter hoogte van Kapelle)
Cookie-instellingen beheren