Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
107 files van totaal 427 km

Extra controles wegwerkzaamheden Vlaketunnel

Toegevoegd: 15-03-2010, 18.51 uur
Door: Roland de Jong
RILLAND - De politie zal de komende tijd regelmatig snelheidscontroles houden bij de wegwerkzaamheden ter hoogte van de Vlaketunnel.


Tijdens de werkzaamheden is de maximum toegestane snelheid 70 kilometer per uur. Deze snelheid is ingevoerd om de veiligheid van de wegwerkers te kunnen garanderen. Gebleken is dat veel automobilisten regelmatig deze maximum snelheid overschrijden. Er zijn nu al snelheden gemeten van meer dan 120 kilometer per uur.

De boetes voor snelheidsovertredingen bij werkzaamheden zijn aanzienlijk hoger dan de 'normale' tarieven.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Remmelt (16-3-2010 om 12:20)
Als iedereen die de contole's overbodig vindt zich nu eens aan de regels gaat houden, dan hoeft de politie z'n tijd niet te verdoen met controle en heeft dan tijd om criminaliteit te bestrijden. De notoire verkeerszondaars zijn dus indirect verantwoordelijk voor een toenemende criminaliteit.
Jansen (16-3-2010 om 12:05)
Toen ik er langs kwam vroeg ik me af hoe hard ik mocht rijden. Had geen borden gezien. Ze zullen er wel staan natuurlijk, maar het goed zou zijn veel meer borden neer te zetten waarop de maximumsnelheid wordt aangegeven. Dan laat je je ook minder gauw opjagen door "hardrijders".
Terexboy (16-3-2010 om 11:52)
Als ze dan toch gaan controleren by de vlake tunnel betaal dan ook me voorruit van me auto, al die klote steentjes in en buiten de tunnel en by geluids wal.
A (16-3-2010 om 11:17)
@Marjoke Daar kiezen ze toch zelf voor om dat werk te gaan doen dus niet zeuren over gevarentoeslag want die krijgen ze al. de snelheid kan daar best wel wat omhoog ik rij er dagelijks langs, en die kleine steentjes mogen ze best wel eens op gaan vegen binnen 6 dagen al 2 ruiten moeten vernieuwen!
Marlies (16-3-2010 om 10:02)
Een goede tip voor de controleurs: ga er in ieder geval staan tussen 08.00 en 09.00 uur. Rij daar dagelijks en erger me kapot aan die automobilisten die veel te hard rijden.
Martijn van Vooren (16-3-2010 om 09:53)
Belachelijk die snelheid gewoon lekker doorblazen anders hebben we straks weer files. Die werklui kiezen toch zeker zelf voor dit beroep, dan zoeken ze maar een kantoorbaan als ze al bang zijn voor auto's die langsrijden!
Cookie-instellingen beheren