Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
131 files van totaal 495 km

Extra controles wegwerkzaamheden Vlaketunnel

Toegevoegd: 15-03-2010, 18.51 uur
Door: Roland de Jong
RILLAND - De politie zal de komende tijd regelmatig snelheidscontroles houden bij de wegwerkzaamheden ter hoogte van de Vlaketunnel.


Tijdens de werkzaamheden is de maximum toegestane snelheid 70 kilometer per uur. Deze snelheid is ingevoerd om de veiligheid van de wegwerkers te kunnen garanderen. Gebleken is dat veel automobilisten regelmatig deze maximum snelheid overschrijden. Er zijn nu al snelheden gemeten van meer dan 120 kilometer per uur.

De boetes voor snelheidsovertredingen bij werkzaamheden zijn aanzienlijk hoger dan de 'normale' tarieven.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
MotoRob (16-3-2010 om 18:45)
Jeetje wat zijn jullie een stelletje zeurpieten, wat geeft dat nu om eventjes wat gas terug te moeten nemen, in de randstad staan ze elke dag in de file, die zijn blij als ze ergens 70 kunnen rijden.
Sjaak (16-3-2010 om 14:56)
Wat veel mensen helaas vergeten is dat 100 een rotgang is als je op een paar meter afstand staat. En er staat inderdaad afscheiding tussen, maar die is niet verankerd. Dus als je daar met 120 tegen op klapt verschuift dat nog wel een paar meter. Je zal er maar achter staan als werker.
Chicka68 (16-3-2010 om 14:34)
Weer lees ik hier weer veel domme reacties. De aangepaste voorgeschreven snelheid is er niet voor niets. Is het nou zo moeilijk om je aan de regels te houden of heb je een onbedwingbare behoefte om een ander en jezelf in gevaar te brengen? Dat sommigen het gevaar niet zien vind ik heel eng.
Matthijs (16-3-2010 om 13:34)
@Hans, Natuurlijk niet. Zij staan boven de wet en met al die speciale 'cursussen' die ze gehad hebben veroorzaken zij met 120 geen gevaar. Hypocriet, geldhongerig zooitje. 70 op de snelweg, ook bij wegwerkzaamheden, is gewoon te langzaam en ongeloofwaardig. Ophogen naar minstens 90.
Erik bij de Vaate (16-3-2010 om 13:27)
Belachelijk ook dat men 70 moet rijden op tijdstippen waarbij geen werkzaamheden worden uitgevoerd. Als ze dan ook gelijk de weg daar een beetje schoonvegen, ik heb in een week tij dal 3 nieuwe sterretjes in mijn ruit door t losse grind wat daar ligt. Ik zou dit graag verhalen op iemand=dure grap
Mario Dekker (16-3-2010 om 13:08)
Beste Mar, Heb jij ooit al eens langs de weg gewerkt? Zoja, dan zou je weten dat 70 km per uur geen snertgangetje is, maar eigenlijk nog veel te hard!. Geloof me, de afzetting en snelheidsbeperking heeft meerdere doelen, en niet alleen het doel om automoblisten een stukje 70 te laten rijden.
Cookie-instellingen beheren