Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Boze automobilist trapt deuk in auto

Toegevoegd: 13-06-2010, 23.09 uur
Door: Roland de Jong
THOLEN - Op de Nieuwe Postweg in Tholen is zaterdagmiddag door een automobilist een deuk in de auto van een 20-jarige vrouw uit de gemeente Tholen getrapt.

De vrouw stond in een file en zag over de vluchtstrook een auto aankomen. Zij vond dit niet kunnen en reed daarom haar auto een klein stukje de vluchtstrook op. De automobilist moest uitwijken, stopte daarna zijn auto en stapte uit.


Vervolgens schold hij de vrouw uit, spoog in haar gezicht en trapte een deuk in haar auto. Daarna reed de man weer weg. De vrouw heeft aangifte gedaan.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Joey (14-6-2010 om 19:53)
@ willem sorry dat ik het zeg, maar denk je nou echt dat als je de politie belt en aan hun het kenteken doorgeeft met als reden dat hij over de vluchtstrook reed, hij dan een boete thuis gestuurd krijgt?.. hoe wil je aantonen dat hij daadwerkelijk over de vluchtstrook reed? dat kan je niet..
Maria M (14-6-2010 om 16:00)
Wat die vrouw doet is begrijpelijk maar niet slim. Voor mij is 't niet belangrijk wat voor reden die hork op de vluchtstrook had. Het mag niet! Maar ook je auto op de vluchtstrook plaatsen mag niet. Ook niet 'n klein stukje. De reactie van die hork is natuurlijk buiten proporties. Opsluiten die gek!
Willem (14-6-2010 om 15:48)
De reactie van die vrouw kan ik me indenken. echter, als je ZO aso bent om over de vluchtstrook te rijden, dan kun je van zulke idioten ook aso reacties verwachten. beter is het om het kenteken te noteren en door te geven aan de politie. dan pak je die aso in zijn portemonee, en dat doet pijn.
Adri (14-6-2010 om 15:44)
"Meneer" had wel tijd om de vrouw te bedreigen en haar auto te beschadigen, dus met zijn haast viel het ook wel mee. Gezien zijn agressieve reactie wist hij dat hij asociaal bezig was.
Moeders (14-6-2010 om 14:29)
@Truus Die kerel kan 100 redenen hebben om via die vluchtstrook te rijden, maar dan heeft hij nóg steeds niet het recht om zo agressief te reageren, schelden, spugen [ de meest walgelijke minderwaardige daad die er betaat] en eigendom vernielen, daar is niet één goede reden voor te verzinnen !!
Maaktnieuit (14-6-2010 om 12:49)
Klaase actie van die mevrouw ik kan me ook zo ergeren aan dat soort types die denken dat za alleen op de wereld zijn en wat die kerel dan flikt vind ik he einde sluit die maar gewoon een paar maandjes op dan zal die wel afkoelen
Cookie-instellingen beheren