Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Boze automobilist trapt deuk in auto

Toegevoegd: 13-06-2010, 23.09 uur
Door: Roland de Jong
THOLEN - Op de Nieuwe Postweg in Tholen is zaterdagmiddag door een automobilist een deuk in de auto van een 20-jarige vrouw uit de gemeente Tholen getrapt.

De vrouw stond in een file en zag over de vluchtstrook een auto aankomen. Zij vond dit niet kunnen en reed daarom haar auto een klein stukje de vluchtstrook op. De automobilist moest uitwijken, stopte daarna zijn auto en stapte uit.


Vervolgens schold hij de vrouw uit, spoog in haar gezicht en trapte een deuk in haar auto. Daarna reed de man weer weg. De vrouw heeft aangifte gedaan.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Weggebruiker (13-6-2010 om 23:36)
Sowieso omdat je van andermans eigendom moet afblijven en vanwege het feit dat ik een dikke showbak heb
Automobilist (13-6-2010 om 23:24)
Wij hebben vandaag meegemaakt hoe belangrijk het is de vluchtstrook vrij te houden. Ik vind het dus asociaal dat sommige de vluchtstrook misbruiken. Wacht maar als je zelf op hulp staat te wachten en de hulpverlening door van die zelfde soort malloten word opgehouden.Dan piep je anders.
Cookie-instellingen beheren