Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Boze automobilist trapt deuk in auto

Toegevoegd: 13-06-2010, 23.09 uur
Door: Roland de Jong
THOLEN - Op de Nieuwe Postweg in Tholen is zaterdagmiddag door een automobilist een deuk in de auto van een 20-jarige vrouw uit de gemeente Tholen getrapt.

De vrouw stond in een file en zag over de vluchtstrook een auto aankomen. Zij vond dit niet kunnen en reed daarom haar auto een klein stukje de vluchtstrook op. De automobilist moest uitwijken, stopte daarna zijn auto en stapte uit.


Vervolgens schold hij de vrouw uit, spoog in haar gezicht en trapte een deuk in haar auto. Daarna reed de man weer weg. De vrouw heeft aangifte gedaan.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
TheDevilWearsPrada (14-6-2010 om 12:30)
Inhalen op vluchtstrook net zo irriterend en nutteloos als steeds van baan wisselen in de file
Arie (14-6-2010 om 12:23)
Hoewel wat die vrouw deed niet zo slim was en het eigenlijk ook niet toegestaan is volgens mij, ik mag haar wel ! :-)
Kiki01 (14-6-2010 om 09:06)
Deze weggebruiker hoort dus in de categorie horken en verkeershufters thuis en buitendien kan hij ook als mietje worden bestempeld. Want een beetje vent gedraagt zich normaal en gaat geen vrouw te lijf. Echt niet stoer, maar mietjes gedrag..., lafaard.
Vlissingse (14-6-2010 om 09:04)
Wat die man deed mag natuurlijk niet,maar dit vind ik vragen om problemen en het is ook nog eens gevaarlijk
Truus (14-6-2010 om 09:01)
Een goede zaak dat hij dat gedaan heeft iedereen moet geen politieagent gaan spelen ,die kerel had misschien wel een reden om door te komen rijden waneer iedereen politie gaat spelen dan is het einde zoek
Peter (14-6-2010 om 07:09)
Kan absoluut niet wat die man doet. Toch vind ik het niet slim van de vrouw. Je zal maar onderweg zijn als je echtgenote moet bevallen.
Cookie-instellingen beheren