Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Boze automobilist trapt deuk in auto

Toegevoegd: 13-06-2010, 23.09 uur
Door: Roland de Jong
THOLEN - Op de Nieuwe Postweg in Tholen is zaterdagmiddag door een automobilist een deuk in de auto van een 20-jarige vrouw uit de gemeente Tholen getrapt.

De vrouw stond in een file en zag over de vluchtstrook een auto aankomen. Zij vond dit niet kunnen en reed daarom haar auto een klein stukje de vluchtstrook op. De automobilist moest uitwijken, stopte daarna zijn auto en stapte uit.


Vervolgens schold hij de vrouw uit, spoog in haar gezicht en trapte een deuk in haar auto. Daarna reed de man weer weg. De vrouw heeft aangifte gedaan.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Mams (14-6-2010 om 07:08)
Over de vluchtstrook rijden om een file te ontwijken mag niet, maar iemand op deze manier corrigeren is ook strafbaar want je beegaat dezelfde overtreding. Schakel liever de politie in!
Hendrik (14-6-2010 om 06:22)
Zonde van de vrouw maar ze had gelijk. Ik zou het zelfde gedaan hebben. En dat soort mensen moeten ze opzoeken en flink bekeuren
Petra (14-6-2010 om 06:10)
Die boze man zit nog meer dwars,mischien kan die beter gaan sporten en als ze agressie en problemen er uit gooien ipv woede te uiten bij een onschuldig iemand.
Natas (14-6-2010 om 06:09)
De man snapt niet dat je waarom je niet over de vluchtstrook mag rijden en dat die net als de rest gewoon netjes in de rij staat.hij voelde zich vast koning.hopelijk heeft zij de kenteken genoteerd van de man,dat is iets waar je gelijk toch wel aan denkt,maar waarom speelde ze zelf agent?
Roony (14-6-2010 om 01:18)
Je weet nooit waarom men op de vluchtstrook rijdt. Er kan iets ernstig aan de hand zijn. En als de politie de overtreder pakt krijgt hij een bekeuring maar, dat die vrouw voor eigen rechter speelt is er gewoon om vragen. Ik vind het van de vrouw net zo associaal gedrag als de dader. rijbewijs inemen
SlowRider (14-6-2010 om 00:20)
Kijk, die dame geeft het goede voorbeeld als er geen politie in de buurt is, dat zouden meer mensen moeten doen. Wel erg jammer dat de boosdoener daarna zich afreageerd op zo iemand terwijl deze zelf toch heel fout bezig is. Jammer dat hij mij niet is tegen gekomen...
Cookie-instellingen beheren