Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Man flink mishandeld na botsing

Toegevoegd: 27-06-2010, 22.39 uur
Door: Roland de Jong
RILLAND - In Rilland is zondag iemand flink mishandeld na een aanrijding. De dader is doorgereden.


Een 41-jarige motorrijder uit Stabroek (B) en een personenauto kwamen rond 17.00 uur samen van de parallelweg van de Oesterdam de Oesterdam opgereden in de richting van Reimerswaal. De auto reed kort achter de motorrijder en de automobilist begon te claxonneren. De motorrijder gebaarde dat auto afstand moest houden.

Daarop reed de automobilist tegen de achterkant van de motor en kwam de motorrijder ten val. De automobilist mishandelde daarna de motorrijder. Ook een andere automobilist zou de motorrijder mishandeld hebben, aldus de politie. Na enige tijd zijn de onbekend gebleven bestuurders weggereden.

De motorrijder klaagde over pijn in zijn rug/nek en pijn bij ademhaling. Zijn lip was kapot geslagen en ook was er een tand uit zijn mond geslagen. De motorrijder is naar het ziekenhuis in Bergen op Zoom gebracht.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Stoer hoor (28-6-2010 om 16:30)
Tjonge jongen stoer rijgedrag zeg !! Lijkt wel de kleuterschool.
Arie (28-6-2010 om 14:20)
Tsjeez.. Wat een tuig op de weg zeg. Veel sterkte voor de motorrijder in ieder geval.
Ger B (28-6-2010 om 14:17)
En onze vorige regering maar zemelen over normen en waarden, regeringsbeleid uitvoeren,meer blauw op straat,en zwaardere wetgeving ,bij aanhouding en veroordeling verdachten auto inbeslagname en rijbewijs invorderen voor het leven,wordt tevens het openbaar vervoer gestimuleerd.
Arjan (28-6-2010 om 13:54)
Het is tegen woordig toch niet meer normaal,je wordt gewoon op je bek geslagen door andere mensen voor niks. ik heb er geen woorden voor. beterschap voor de motor rijder...
Ik (28-6-2010 om 12:33)
moter rijder heel veel sterkte hoor!!!!
Gerda (28-6-2010 om 12:05)
Wat hoop ik dat ze de daders pakken en een flinke straf geven. En de kosten van het ziekenhuis laten betalen stelletje aso s
Cookie-instellingen beheren