Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Man flink mishandeld na botsing

Toegevoegd: 27-06-2010, 22.39 uur
Door: Roland de Jong
RILLAND - In Rilland is zondag iemand flink mishandeld na een aanrijding. De dader is doorgereden.


Een 41-jarige motorrijder uit Stabroek (B) en een personenauto kwamen rond 17.00 uur samen van de parallelweg van de Oesterdam de Oesterdam opgereden in de richting van Reimerswaal. De auto reed kort achter de motorrijder en de automobilist begon te claxonneren. De motorrijder gebaarde dat auto afstand moest houden.

Daarop reed de automobilist tegen de achterkant van de motor en kwam de motorrijder ten val. De automobilist mishandelde daarna de motorrijder. Ook een andere automobilist zou de motorrijder mishandeld hebben, aldus de politie. Na enige tijd zijn de onbekend gebleven bestuurders weggereden.

De motorrijder klaagde over pijn in zijn rug/nek en pijn bij ademhaling. Zijn lip was kapot geslagen en ook was er een tand uit zijn mond geslagen. De motorrijder is naar het ziekenhuis in Bergen op Zoom gebracht.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Toet toet (28-6-2010 om 11:25)
Jeejtje zeg! Waar gaan we naar toe? Het kan vervelend zijn ja dat iemand het verkeer vertraagd, maar wat maakt het nou in hemelsnaam uit? Zouden die automobilisten nou trots op zichzelf zijn? Zichzelf nog recht in de spiegel kunnen aankijken en zeggen: goed gedaan!? Sterkte moterrijder!
Mara (28-6-2010 om 10:57)
Weer zo'n gevalletje. Wees toch een een beetje verdraagzaam met elkaar. Eerst rijden ze achterop je en dan gaan ze je nog slaan ook. Gewoon opsluiten en geen luxe. Het moet niet gekker worden
R van Duin (28-6-2010 om 10:18)
Wat een tuig zeg , dat asociale gedrag moet maar eens goed gestraft gaan worden .
Tjonge tjonge (28-6-2010 om 10:07)
Wat een waanzin ! dat is toch niet meer normaal ? ik vraag me af waar hij dit aan verdient heeft.
Vlissingse (28-6-2010 om 09:53)
Bah bah,wat een laffe daad en met zijn 2en nog wel.
Automobilist (28-6-2010 om 09:21)
Vervelend maar hoeveel mensne denken wel niet dat ze in een toeristische attractie zitten, gewoon stoppen midden op de weg, 60 waar je 100 mag. Levens gevaarlijk. Je bent verkeersdeelnemer, anders moet je met de bus gaan kan je lekker rond kijken.
Cookie-instellingen beheren