Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Man flink mishandeld na botsing

Toegevoegd: 27-06-2010, 22.39 uur
Door: Roland de Jong
RILLAND - In Rilland is zondag iemand flink mishandeld na een aanrijding. De dader is doorgereden.


Een 41-jarige motorrijder uit Stabroek (B) en een personenauto kwamen rond 17.00 uur samen van de parallelweg van de Oesterdam de Oesterdam opgereden in de richting van Reimerswaal. De auto reed kort achter de motorrijder en de automobilist begon te claxonneren. De motorrijder gebaarde dat auto afstand moest houden.

Daarop reed de automobilist tegen de achterkant van de motor en kwam de motorrijder ten val. De automobilist mishandelde daarna de motorrijder. Ook een andere automobilist zou de motorrijder mishandeld hebben, aldus de politie. Na enige tijd zijn de onbekend gebleven bestuurders weggereden.

De motorrijder klaagde over pijn in zijn rug/nek en pijn bij ademhaling. Zijn lip was kapot geslagen en ook was er een tand uit zijn mond geslagen. De motorrijder is naar het ziekenhuis in Bergen op Zoom gebracht.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ikke (28-6-2010 om 08:52)
Als de andere automobilisten ook al doorreden zal de mototrijder wel iets gedaan hebben. Hij zal het in ieder geval geen 2e keer meer doen!
Dr.acula (28-6-2010 om 08:40)
O,wat zijn we toch blij met de pamperwetgebing in nederland,waar dit soort incidenten gewoon regel gaat worden en iedereen maar voor zichzelf moet opkomen en dan van slachtoffer dader wordt gemaakt.ik ga nooit meer ongewapend de strijd aan,wat zeer droevig is.
Erik (28-6-2010 om 08:37)
Die moter rijder hat zich niet moeten toe laten dat hij mishandeld wordt gewoon trug meppen en dan tien keer harder dat hat ik ook gedaan omdat ik het zelfde heb overkomen
Corne (28-6-2010 om 08:12)
Dit is toch poging tot doodslag oppakken die gasten en mimimaal jaar celstraf hij had toch ook om de motorrijder heen kunnen rijden,hoop dat die het kenteken had kunnen noteren.
Jadi (28-6-2010 om 08:03)
Nee he !! Wat een laffe streek !! Iemand die ten val komt door jouw !! schuld nog mishandelen ook!! Waar zijn we mee bezig !! Het moraal is diep ZEER diep gedaald. WAT is daarvan de oorzaak ? Er zijn geen straffen meer en we zakken steeds verder van respect en moraal af ! Agressie door egoisme !!
Natas (28-6-2010 om 06:02)
Ziekkelijke automobilist.
Cookie-instellingen beheren