Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
69 files van totaal 303 km

Bromfietscontrole op Boulevard

Toegevoegd: 05-07-2010, 09.17 uur
Door: Roland de Jong
VLISSINGEN - Op de Boulevard in Vlissingen heeft de politie zondag naar aanleiding van klachten van omwonenden extra toezicht gehouden.


De overlastmeldingen door omwonenden gingen voornamelijk over brommers die rijden waar zij dat niet mogen en de herrie die zij veroorzaken. De politie heeft zondag twee bromfietsers bekeurd wegens het rijden in een geslotenverklaring. Ook werden drie bromfietsen uit het verkeer gehaald voor technisch onderzoek.

De brommers werden op de rollentestbank gezet en bij één van de drie kwam er zelfs een constructiesnelheid uit van 97 kilometer per uur naar voren. De andere twee brommers hadden een constructiesnelheid van 65 en 55 kilometer per uur.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Vlissinger (6-7-2010 om 00:11)
Je kiest ervoor aan een drukke weg te gaan wonen..en klaagt dan? wat is dat nou, ga dan in een dorp wonen, lekker rustig. en @ MotoRob, met een certificaat mag je niet anders besturen dan een voertuig dat niet harder mag EN kan dan 45 km/u anders valt het onder een motor, dus A rijbewijs
Piet (5-7-2010 om 21:51)
Moeten ze in omgeving bloemenlaan ook eens doen.
MotoRob (5-7-2010 om 17:26)
Wat is dat voor flauwe kul met die constructie snelheid, mijn motor kan boven de 200 km/h, krijg ik nu ook een boete ook al hou ik me aan de snelheid?
Klokhuis (5-7-2010 om 15:02)
De mensen die op de boule wonen vinden zich heel wat en hebben overal last van nu de auto`s en scooters en straks met de vakantie`s voor de deur de spelende kinderen op het strand die gillen
DBKiller (5-7-2010 om 14:32)
Boulevard is toch voor iederren! laat die jongens lekker doen,gewoon niet aan storen!
Wim (5-7-2010 om 14:30)
Ik hoop dat de politie er elke zondag staat, je wordt knettergek van al dat lawaai en niet alleen brommers ook motorrijders maken zich er massaal schuldig aan.
Cookie-instellingen beheren