Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
120 files van totaal 457 km

Bromfietscontrole op Boulevard

Toegevoegd: 05-07-2010, 09.17 uur
Door: Roland de Jong
VLISSINGEN - Op de Boulevard in Vlissingen heeft de politie zondag naar aanleiding van klachten van omwonenden extra toezicht gehouden.


De overlastmeldingen door omwonenden gingen voornamelijk over brommers die rijden waar zij dat niet mogen en de herrie die zij veroorzaken. De politie heeft zondag twee bromfietsers bekeurd wegens het rijden in een geslotenverklaring. Ook werden drie bromfietsen uit het verkeer gehaald voor technisch onderzoek.

De brommers werden op de rollentestbank gezet en bij één van de drie kwam er zelfs een constructiesnelheid uit van 97 kilometer per uur naar voren. De andere twee brommers hadden een constructiesnelheid van 65 en 55 kilometer per uur.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Benny (5-7-2010 om 14:10)
En alle mensen die klagen zijn vroeger zeker heilige boontjes geweest noot te hard gereden of op opgevoerde brommertjes.maak dat de kat wijs.en zelf scheuren ze als gekken over de boulevard gaan ze binnenkort ook nog klagen teggen alle toerisme dat hyet zo druk is ga
Middelburger (5-7-2010 om 11:56)
@Willem: Nooit jong geweest? Een beetje rondrijden op hun scooters over de boulevard hoort gewoon bij die leeftijd. Erg is het geluidsoverlast overigens niet, ik kom er namelijk vaak en merk dat hetgeluid nogal meevalt. Je gunt anderen toch ook wel plezier? We kunnen beter ernstige dingen verhelpen.
Willem (5-7-2010 om 11:47)
Van die ettertjes het rijbewijs, EN de brommer invorderen. retoerneren als een paketjes geperst blik. opnieuw rijexamen laten doen. Pak ze in hun geldbuiteltje, dat komt harder aan als vermanend toespreken.
Kaatje (5-7-2010 om 11:42)
Boulevardbewoners hebben zeker niks beters te doen. De ene keer zijn het bromfietsers, dan weer jongeren op skeelers of skateboards. Ze denken zeker dat de hele boulevard van hun is. Vind je het gek dat ze het expres gaan doen. Gun een ander ook een pleziertje op de boule....
Esdra bewoner (5-7-2010 om 11:18)
Nouw en das toch leuk voor die kinderen, dan moeten ze er gewoon een baan voor maken
Japie (5-7-2010 om 11:16)
Ja, dat de omwonenden daar een telefoon hebben om mee te klagen heel de dag weet ondertussen half zuid-west nederland wel denk ik. Tjonge, de rechtstaat van de uit ongenoegen klagende pensioenado's. Ga zelf eens wat nuttigs doen dan stoor je jezelf niet zo aan anderen.
Cookie-instellingen beheren