Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 6 km

Jongeman drinkt 7,5 keer te veel

Toegevoegd: 31-07-2010, 16.48 uur
Door: Roland de Jong
AAGTEKERKE - Vrijdagavond rond 22.30 uur is een 23-jarige automobilist uit de gemeente Middelburg op de Pekelingseweg in Aagtekerke betrapt op het rijden onder invloed.


Uit ademanalyse bleek dat de man, een beginnend bestuurder, ruim 7,5 maal teveel had gedronken. Tegen hem is proces-verbaal opgemaakt.

Het rijbewijs van de man is ingevorderd.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
??? (1-8-2010 om 11:15)
Het klinkt enorm veel 7,5x teveel gedronken maar als hij langer dan 5 jaar zijn rijbewijs had gehad was het "maar" 3x teveel geweest. en als je leest dat iemand 3x teveel heeft gedronken zeggen jullie dan ook allemaal rijbewijs nooit meer teruggeven e.d.?
Marijke (1-8-2010 om 11:10)
Waarom alleen het rijbewijs ingevorderd had de auto óók maar afgenomen en de eerste twee jaar niet meer achter het stuur. Bestaat hier ook een soort veenhuizen dan kan ie daar nadenken over zijn gedrag. Wat had er allemaal kunnen gebeuren met andere automobilisten?
Natas (1-8-2010 om 10:29)
Dit is zeker geen foutje,gewoon dom,en is bewust,je weet het van te voren en als je verstandig bent doe je het niet,in dit geval heeftr deze kerel geen verstand en geen zelfbeheersing. deze kerel verdient geen rijbewijs.sommige mensen moeten zonodig drinken om zogenaamd wat voor te kunnen stellen.
Zeeuwsmeisje (1-8-2010 om 10:21)
7,5 keer te veel???pfff, dat ie nog in z'n auto durfde te stappen...of zou ie dat niet eens meer beseft hebben? belachelijk!! die zouden ze voorlopig z'n rijbewijs niet meer moeten geven...en maar hopen dat ie d'r wat van leert
Dr.acula (1-8-2010 om 07:54)
-1x gepakt is foutje met een boete en v.w.,2x gepakt is rijbewijs kwijt voor een half jaar minimaal en beginnend met 1/2 jaar bij 1 promiel en zo verder,3x gepakt is rijbewijs kwijt voor minimaal 3 jaar plus auto in de shredder.plus een gevangenisstraf afhangend van de ernstigheid van het delict.
Hulpverlener (1-8-2010 om 07:52)
Ik denk niet dat je kunt zeggen dat 7,5 keer teveel bij een BEGINNEND bestuurder wijst op een alcoholverslaving. Dit zijn "slechts" zeven tot acht galzen bier, en dat is in het uitgaansleven echt geen uitzondering. Ik praat het niet goed, zie mijn eerdere reactie, maar breng een kleine nuance aan.
Cookie-instellingen beheren