Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Jongeman drinkt 7,5 keer te veel

Toegevoegd: 31-07-2010, 16.48 uur
Door: Roland de Jong
AAGTEKERKE - Vrijdagavond rond 22.30 uur is een 23-jarige automobilist uit de gemeente Middelburg op de Pekelingseweg in Aagtekerke betrapt op het rijden onder invloed.


Uit ademanalyse bleek dat de man, een beginnend bestuurder, ruim 7,5 maal teveel had gedronken. Tegen hem is proces-verbaal opgemaakt.

Het rijbewijs van de man is ingevorderd.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Hulpverlener (31-7-2010 om 19:11)
In reactie op ruud: Dit is in mijn ogen een misdrijf en geen "foutje maken". Zoveel drinken en dan gaan rijden doe je bewust, met voorbedachte rade, in fiete dus poging tot doodslag, dus naar mijn idee minimaal 5 jaar geen toestemming voor rijbewijs. Eerst verstandig worden.
Jan (31-7-2010 om 19:04)
Zo te lezen heeft dit persoon een probleem met alcohol tijd dat hij naar de AAgaat om af te kikken wat als je op deze leeftijd 7.5 maal teveel heeft gedronken dan leert hij het niet zo gauw af Dus verlopig geen rijbewijs meer afgeven aan hem onder geen ene voorwaarden
Peter (31-7-2010 om 18:59)
@Ruud:dit is geen fout, dit is gewoon te absurd voor woorden. Men weet ondertussen wel dat men niet met drank op achter het stuur moet kruipen? En dan kruipt deze randdebiel toch met zoveel drank achter het stuur?stuur hem maar naar zo'n EMA-cusus van het CBR. misschien dat het hem dan zal leren.
Ik (31-7-2010 om 18:05)
@Ruud: Jij vind dit een fout?? Een fout die je zelf ook wel eens kan maken?? Dat vind ik niet hoor. Ik rij namelijk nooit als ik wat op heb, al is het maar 1 glaasje dan zou ik niet meer rijden!! Dus ik vind in dit geval dat deze jongen zijn rijbewijs echt niet waard is!
Mariska (31-7-2010 om 17:22)
Nooit meer teruggeven dit rijbewijs!!!
Ruud (31-7-2010 om 17:13)
Hopellijk leert hij hier wat van, zeggen nooit geen rijbewijs meer moet je pas doen als je zelf nooit geen fouten maakt
Cookie-instellingen beheren