Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Jongeman drinkt 7,5 keer te veel

Toegevoegd: 31-07-2010, 16.48 uur
Door: Roland de Jong
AAGTEKERKE - Vrijdagavond rond 22.30 uur is een 23-jarige automobilist uit de gemeente Middelburg op de Pekelingseweg in Aagtekerke betrapt op het rijden onder invloed.


Uit ademanalyse bleek dat de man, een beginnend bestuurder, ruim 7,5 maal teveel had gedronken. Tegen hem is proces-verbaal opgemaakt.

Het rijbewijs van de man is ingevorderd.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Willem (1-8-2010 om 06:25)
Inderdaad: rijbewijs niet meer teruggeven. voor die idioot is drank blijkbaar belangrijker dan verkeersveilig rijden. gelukkig geen slachtoffer(s) gemaakt.
?? (31-7-2010 om 22:35)
Rijbewijs afpakken? Nooit meer terug geven!! En een celstraf!! Je kind of iemand anders zal dood gereden worden door zo'n idioot!! Die krijg je nooit meer terug!! En zo'n gast zou na een jaartje gewoon weer fluitend z'n rijbewijs terug krijgen.. Te gek voor woorden 7,5 keer teveel alcohol.. !!!
B. (31-7-2010 om 22:26)
Voor een avond stappen niet veel op,(een beginnend bestuurder mag ca. 1 glas) maar rijdt NIET als je gedronken hebt!!! Dit kan gewoon niet, ga lopens, met de taxi of regel een BOB.
Nick (31-7-2010 om 21:43)
Met alcohol (of drugs) achter het stuur gaan zitten is geen foutje, dit is bewust het risico nemen iemand (dodelijk) te kunnen verwonden. Uiteraard doe je dat dan niet expres, maar daar heeft een slachtoffer dan geen boodschap aan.
Kris (31-7-2010 om 20:33)
Weet je wat er kan gebeuren als iemand een aanrijding veroorzaakt met 7 1/2 maal te veel zuipen. Gewoon inleveren je rijbewijs en er heel hard voor werken met een mega hoge boete en dan pas "misschien" terug verdienen.
Engeltje (31-7-2010 om 19:41)
IK ben het een beetje eens met ruud maar wat als hij een ongeval had veroorzaakt met misschien dodelijk afloop we moeten hier toch niet aan denken. Een flinke straf is wel op zijn plaats pak dan gewoon een taxi en laat de auto staan
Cookie-instellingen beheren